Evenimentul Zilei > Social > Cum se recunoaște un pervers sexual
Cum se recunoaște un pervers sexual

Cum se recunoaște un pervers sexual

Psihiatrul Gerard Lopez a publicat un studiu amplu pe această temă. Presa franceză a realizat un rezumat destinat în special adolescenților, pentru protecție.

Studiul științific al medicului psihiatru Gerard Gomez, despre perverșii sexuali a prilejuit o amplă dezbatere, în ziarele franțuzești.
Jurnaliștii din hexagon au alcătuit un rezumat, destinat adolescenților, pentru ca aceștia să învețe să evite aceste persoane periculoase și nocive.
Un prim semn de identificare al unui pervers ar fi faptul că acesta, sau aceasta sunt foarte plini de persoana lor, adică narcișiști. Ei nu văd în jur decât plăcerea lor și nu țin cont de existența altor persoane.
Medicul psihiatru atrage atenția că bolnavii, pe care îi analizează pot fi identificați și după dragostea lor față de anumite obiecte, cum ar fi pantofii cu toc, sau desuurile din diferite materiale excitante. Apoi el semnalează faptul aceste persoane nu simt plăcere decât în anumite circumstanțe, legate de zoofilie, pedofilie, sau locuri, de exemplu mijloacele de transport în comun.
O altă trăsătură definitorie a perverșilor este faptul că nu țin cont de dorințele partenerului, acestea, practic ne existând pentru ei.
Majoritatea problemelor, pe care acești bolnavi periculoși le prezintă, le vin din copilărie.Nu este recomandabil să vrei să îi ajuți sai să îi vindeci, pentru că boala lor nu are leac.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: