Cum să slăbești ușor 7 kilograme în două săptămâni, cu dieta de primăvară. Ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Cum să slăbești ușor 7 kilograme în două săptămâni, cu dieta de primăvară. Ce trebuie să mănânci în fiecare zi Sursa: Arhiva EVZ

Dieta de primăvară presupune modificarea micului dejun din alimentația zilnică. Acest aspect face ca regimul alimentar să fie foarte ușor de respectat. Micul dejun, singurul care are parte de restricții. Dieta completă de mic dejun pentru 15 zile.

Dacă vrei să scapi de colăceii inestetici de la nivelul abdomenului, ori dacă vrei să reduci întreaga greutate a organismului tău cu un număr considerabil de kilograme, atunci această dietă ușoară este soluția.

Micul dejun, singurul care are parte de restricții

Micul dejun este o masă foarte importantă a zilei. Alimentele pe care le consumăm atunci  sunt asimilate de organism mult mai rapid, datorită ritmului accelerat de ardere de la nivelul metabolismului.

În restul meselor, trebuie evitate mâncărurile grase ori carbohidrații în exces și sucurile cu acid, pentru că organismul le va asimila mult mai greu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dieta de primăvară, ce constă în 15 zile de regim alimentar, prevede alimente specifice pe care le putem consuma, în funcție de zi.

Dieta de mic dejun pentru 15 zile

Ziua 1 

Pentru prima zi de dietă, micul dejun constă în 120 g de fructe de pădure, alături de o jumătate de banană și un smoothie făcut din 120 de mililitri de lapte și pudră proteică din orez.

Ziua 2

În a doua zi, vom servi un iaurt grecesc, alături de 50 de grame de măsline și 130 grame de orez brun.

Ziua 3

În această zi putem consuma o salată de fructe, formată dintr-o jumătate de banană, un măr, o portocală, un avocado și câteva nuci.

Ziua 4

Micul dejun din această zi constă în 250 g de broccoli fiert, amestecat cu o lingură de ulei de măsline extravirgin.

Ziua 5

Putem consuma un ou fiert, împreună cu o felie de brânză și o felie de pâine integrală.

Ziua 6

Micul dejun poate fi o mâncare de ciuperci, dar care să nu conțină ulei, condimentată după gust.

Ziua 7

În această zi ar fi indicat să consumăm o supă de pui, fără grăsimi.

Ziua 8

Putem servi 250 g de cireșe, alături de o felie de brânză degresată.

Ziua 9

Recomandată ar fi o salată de ridichi, împreună cu un ou fiert și o felie de pâine integrală.

Ziua 10

În ziua 10 vorm servi 200 g de mâncare de fasole verde înăbușită.

Ziua 11

Putem consuma 120 de  grame de ton în suc propriu, dar nu în ulei, împreună cu două felii de pâine integrală prăjită, asezonată cu pătrunjel și ardei iute.

Ziua 12

În această zi putem servi două felii de pâine integrală prăjită, pe care întindem câte o lingură de brânză de vacă degresată, iar peste vom presăra semințe de in.

Ziua 13

Micul dejun al zilei 13 constă în două linguri de unt de soia, alături de  câteva felii de banană, amestecate și servite pe două felii de pâine integrală prăjită.

Ziua 14

În această zi putem servi un baton din fulgi de ovăz, însoțit de  un măr și un pahar cu lapte rece, degresat.

Ziua 15

În ultima zi putem consuma o felie de pepene galben, împreună cu un ceai verde, neîndulcit.

După aceste 15 zile, nu doar că vei arăta și mai bine, dar se va îmbunătăți și tonusul organismului, grație alimentelor nutritive conținute în acest regim ușor, de primăvară. Deosebit de important este ca restul alimentelor pe care le consumăm în celelalte mese din zi, să fie lipsite de grăsimi ori cargohidrați, pe care organismul le asimilează mai greu.