Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute

Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute

Chiar dacă cele mai multe femei susţin că nu sunt materialiste, în New York funcţionează de ceva vreme şcoli care le învaţă pe domnişoare cum să-şi găsească soţi cu stare.

Nu vă mai pierdeţi timpul căutând dragostea, mai bine căsătoriţi-vă pentru bani". Aceasta este deviza celor mai populare cursuri particulare denumite "Cum să te căsătoreşti cu un bogătaş", care se desfăşoară de multă vreme la New York.

De asemenea, reprezentantele sexului frumos sunt "programate genetic" să aleagă bărbaţii care au succes. Şi, mai ales bani.

Nu o spunem noi, o spune Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar". Scriitoarea subliniază că "încă de pe vremea în care trăiau în peşteră, femeile se împerecheau cu cei mai buni vânători şi culegători pentru a asigura perpetuarea speciei".

Ne puteți urmări și pe Google News

Fără milă

Mai vine şi un studiu realizat la Universitatea din Virginia care susţine afirmaţiile Lisei Johnson: "femeile care au în vedere şi situaţia financiară a bărbaţilor cu care au o relaţie, tind să fie mai fericite. Mai mult decât atât, femeile sunt mai fericite dacă cea mai mare parte a venitului familiei este obţinută de partener. Acest lucru le confirmă că şi-au ales bine perechea". S-au schimbat "tehnicile", s-au schimbat şi mentalităţile, biata "pretty woman" este demult trecută la categoria "fumate".

Aflăm tot de la specialişti că doamnele şi domnişoarele care etalează bijuterii de firmă şi un zâmbet superior nu mai sunt la modă. Cele care îşi doresc cu adevărat un bogătaş au devenit ambiţioase, nu se limitează la lucruri de firmă, regimuri drastice şi şedinţe la solar, ci se pun cu burta pe carte! Mai exact, pe cărţile din care află cum trebuie să se îmbrace şi să se comporte.

Sau frecventează cursuri de specialitate, cum ar fi cel al profesoarei americane Ginie Sayles, care nu mai pridideşte să predea la New York, în faţa sălilor arhipline, diverse tehnici de abordare a bărbaţilor cu stare materială substanţială.

"Prima dificultate într-o asemenea «afacere» este depăşirea problemelor de ordin moral", spune din prima Ginie. Cu alte cuvinte, fără milă! "Nu vă simţiţi vinovate, bogătaşii se vor căsători oricum. De ce nu cu una dintre voi? Bărbaţii bogaţi nu pot fi întâlniţi oriunde, ci numai în anumite cercuri, doar la unele evenimente şi numai în locurile foarte scumpe, unde au acces persoanele cu acelaşi statut social".

De la bal la spital

În aceste vremuri lovite de criză, când până şi bogătaşii au devenit parcă mai precauţi, Sheknows.com spune că "o fată întreprinzătoare nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece poate oricând să-şi găsească un bărbat cu bani".

În acest sens, sunt recomandate diverse locuri bune pentru a înhăţa un asemenea bărbat. Cum ar fi cele în care se desfăşoară baluri asezonate cu acţiuni caritabile.

Vin din urmă spitalele! "Voluntariatul într-un spital oferă mari şanse de a întâlni mai mulţi doctori, persoane cu bani, pe care altfel nu ai avea şansa să le cunoşti". Spitalele din România ies din discuţie...

Ni se mai sugerează că merită să te apuci de activităţi "neplăcute", cum ar fi golful, scufundările, navigarea, deoarece acestea atrag ca un magnet bogătaşii. În plus, "evită să cauţi un bărbat cu bani prin cârciumi şi pe pistele de bowling, dacă nu eşti pregătită să plăteşti consumaţia!".

"Vezi care sunt magazinele, supermarketurile sau mall-urile unde cei bogaţi vin să facă diverse cumpărături. Nu strică niciodată să fii informată asupra ultimelor tendinţe vestimentare, de interior sau de grădinărit, deci nu ezita să dai o raită prin magazinele bogaţilor. Important e să fii în lumea lor".

Atenţie însă: Având în vedere că cei cu stare îşi trimit de obicei valetul ori şoferul la cumpărături, există pericolul ca "lipeala" să iasă prost.

Revenim la Lisa Johnson, care este categorică într-o anumită privinţă: "Nu face niciodată primul pas. Bărbaţii bogaţi preferă să lupte pentru ceea ce vor decât să obţină ceva ca picat din cer".

Revenim şi la învăţăcelele lui Ginie din New York, care spun că: "Dacă este bogat şi ticălos este mai uşor de suportat decât dacă e sărac şi ticălos". Totuşi, să trăieşti iubind din adâncul buzunarului este parcă prea mult pentru o viaţă scurtă şi fără remuşcări... <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/56BAwFhkH1o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/yvibi2Cph-E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Nu vă simţiţi vinovate, bogătaşii se vor căsători oricum. De ce nu cu una dintre voi?" GINIE SAYLES, profesoară de agăţat milionari

STRATEGIE

Înscrie-te într-un partid!

Se pare că politica reprezintă un teren de vânătoare foarte potrivit în viziunea specialiştilor. "Politicienii sunt bogaţi. Dacă nu toţi, în mod sigur o mare parte dintre ei. Deci dacă ştii că vrei un tip bogat, înscrie-te într-un partid, participă la întâlniri şi manifestaţii. Apoi, totul depinde de tine".

Indicaţiile mai specifică şi alte variante: "Bărbaţii bogaţi călătoresc mult şi, evident, sunt mai tot timpul cazaţi la hotelurile cu multe stele. Nu ar fi o idee rea să îţi petreci, din când în când, câte o seară într-unul din barurile unor asemenea hoteluri. Unele joburi pot fi o adevărată mină de aur. La propriu. Dacă vrei să te afli printre cei care au un cont cu multe zerouri, ar trebui să lucrezi ca agent imobiliar pentru zone de lux, în domeniul hotelier şi chiar bancar".