Evenimentul ZileiSocialCum să descoperi dacă te înșală iubitul. Gesturile pe care nu le va face niciodată un bărbat îndrăgostit

Cum să descoperi dacă te înșală iubitul. Gesturile pe care nu le va face niciodată un bărbat îndrăgostit

Cum să descoperi dacă te înșală iubitul. Gesturile pe care nu le va face niciodată un bărbat îndrăgostit
Simți că iubitul/soțul tău te înșală? Acum a venit momentul să scapi de incertitudini și să-l prinzi în fapt. Psihologii au dezvăluit care sunt gesturile pe care un bărbat le face atunci când are o amantă sau s-a plictisit de tine.

Una dintre cele mai răspândite temeri ale unei femei implicate într-o relație este faptul că ea nu ar putea fi singura persoană din viața iubitului sau soțului ei. Cu toate astea, psihologii sunt convinși că ele au al șaselea simț și că își vor da seama dacă iubitul are o amantă.

Psihologii au dezvăluit care sunt cele mai comune semne care trădează infidelitatea partenerului. Un bărbat care s-a îndrăgostit de altcineva va fi mai distant sau se va comporta mult mai frumos, pentru a ascunde relația pe care o are în paralel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Una dintre cele mai întâlnite situații este cea în care bărbatul de lângă tine își ține telefonul cât mai ferit de ochii tăi. Psihologii au declarat că persoanele care nu au nimic de ascuns nu sunt preocupate de acest aspect.

Nu-ți oferă răspunsuri sigure, ci încearcă să amâne fiecare propunere a ta sau să îți ofere un răspuns negativ, pe principiul ,,poate altădată” sau ,,rămâne de văzut”. Acesta este un alt gest la care trebuie să te gândești cu mare atenție.

Sursa foto: Dreamstime

Semnele infidelității

Un alt semn important care ți-ar putea da de bănuit este intuiția ta. Psihologii au mai declarat că un bărbat îndrăgostit nu îți va da motive să ai dubii și te va calma în orice situație. Cu toate astea, ei îți recomandă să analizezi situația înainte de a face reproșuri, potrivit Cancan.

Dacă obișnuiați să petreceți foarte mult timp împreună, să aveți multe activități sau ieșiri împreună, iar acum, brusc, simte nevoia să aibă mai mult timp „numai pentru el” sau să „respire”, atunci trebuie să știi că acesta constituie unul dintre primele semne ale infidelității sale.

În cazul în care ai observat că în ultima vreme nu mai vorbiți unul cu celălalt, că vă certați ori de câte ori incercați să purtați o conversație banală, atunci trebuie să știi că există anumite schimbări în viața voastră despre care tu încă nu știi. Alte semne ale infidelității sunt cheltuielile nejustificate sau indiferența.


Accesează: