Publicația „Daily mail‟ a prezentat o întâmplare petrecută lângă Durham, Anglia. Un fermier, supărat că îi este încălcată proprietatea, a rezolvat problema cu mijloacele pe care le avea la îndemână.

Un fermier a distrus o mașină cu excavatorul său după ce proprietarul acesteia a lăsat-o parcată în fața unei porți spre terenul său. A fost chemată și poliția, ulterior, la fața locului pentru a face o constatare și a liniști spiritele.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare de Elliott Johnson, el susține că micul hatchback argintiu care este ridicat și răsturnat pe lateral este „mașina lui de politețe”.

În prezent nu este clar dacă omul fără cămașă a fost filmat interacționând cu fermierul este același om care a realizat filmările.

Un martor a declarat pentru „Daily mail‟  despre întâmplarea fermierului:

„Băieții și-au parcat mașina pe drumul său. Le-a cerut să se miște, dar nu păreau să vrea să se supună. Nu a avut de ales decât să ia lucrurile în propriile sale mâini și să-i scoată el însuși pe dezbrăcați din proprietatea sa”.

A intervenit poliția

Poliția din Durham a confirmat că au fost chemați la incident,sâmbătă, după ora 17:00.

Un purtător de cuvânt a al Poliției Durham a declarat pentru „Daily mail‟:

„Am fost alertați despre un incident la o fermă din zona Teesdale la scurt timp după ora 17:45, pe 5 iunie. Ofițerii s-au deplasat la fața locului și au deschis o anchetă asupra circumstanțelor în care s-au întâmplat faptele. Ancheta este în curs.

Bineînțeles că nu au fost făcute arestări în cazul acesta, cu toate cererile furioase ale proprietarului mașinii.Acesta mai era șocat de cele întâmplate

Charlie Finnerty, din Rochdale, Gtr Mancs, a asistat, de asemenea, la întâmplare. Se pare că el e cel mai câștigat deoarece a postat videoclipul duminică pe Facebook și a acumulat deja peste un milion de vizionări.