Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum s-a petrecut drama din Maramureș, unde mama și-a omorât bebelușii. Filmul întâmplărilor
Cum s-a petrecut drama din Maramureș, unde mama și-a omorât bebelușii. Filmul întâmplărilor

Cum s-a petrecut drama din Maramureș, unde mama și-a omorât bebelușii. Filmul întâmplărilor

O crima înfiorătoare a avut loc, miercuri, în localitatea Ruşor, din Maramureş. O mamă cu afecțiuni psihice și-a ucis, într-un acces de furie, cei doi copii. Unul era în vârstă de 4 luni, celălalt de aproape 2 ani. Fotografii de când familia era fericită.

Un bărbat i-a alerta pe polițiști, miercuri dimineaţă de  la numărul de urgenţă 112 în legătură cu faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur, judeţul Maramureş, doi copii au fost loviți cu sălbăticie de propria mamă.

Femeia de 30 de ani era singură acasă cu cei doi copii și, după ce le-a luat viața, l-a sunat pe soț să-i spună ce a făcut.

„M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112.”, a povestit bărbatul.

Mama Iuliei a spus că fiica ei părea a fi în regulă când a vorbit de dimineață cu ea la telefon: „De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. Nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea cu copiii, săraca. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni.”, a povestit bunica celor doi copii omorâți.

Polițiștii anchetează cazul din Maramureș

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a transmis Poliţia.