Evenimentul Zilei > Social > Cum s-a făcut loc în „Chicago” pentru Anca Țurcașiu
Cum s-a făcut loc în „Chicago” pentru Anca Țurcașiu

Cum s-a făcut loc în „Chicago” pentru Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a povestit, pentru EVZ, că și-a dorit întotdeauna să joace pe scena teatrului și chiar a urmat Facultatea de Teatru, la Târgu-Mureș, specializarea musical. Mai mult, Anca susține că se poate câștiga confortabil din aparițiile pe scenă.

 Artista ce a apărut în filme și a prezentat mai multe emisiuni TV spune că acum nu mai deschide televizorul. Legătura cu teatrul a început în 2006, pe scena Naționalului bucureștean. „Totul a pornit cu muzicalul «Chicago» (coproducție româno- spaniolă, regia Ricard Reguant), unde am fost aleasă inițial pentru cover. Regizorul m-a plăcut și s-a creat un rol în spectacol. Din păcate, show-ul s-a oprit mult prea devreme”. Deşi muzicalul a fost foarte vizionat, a fost scos din program după un an.

Câștigă suficienți bani

După mai multe decepții, artista a lăsat televiziunea în favoarea teatrului „pentru că nu mă mai regăsesc în această lume”. Ea joacă acum în „Amor în farmacie”, în regia lui Dan Tudor, spectacol ce a avut premiera în Germania, iar apoi a fost în turneu prin țară. „Amor în farmacie” va avea premiera în București pe 9 decembrie, la Palatul Național al Copiilor. „Mai joc în comedia internațională „Toc toc”, tot în regia celui care a montat „Chicago”, Ricard Reguant, și încep o nouă piesă la Teatrul Metropolis, în regia lui Dan Tudor”, a mai povestit artista.

„Trăiesc confortabil pentru că am spectacole, concerte, prezentări, apariții alături de trupa lui Petre Geambașu, piese de teatru în care apar, dar și ore de predare la grădiniță… Lucrez mult și bine și sunt mulțumită!”, a declarat artista.