Situație incredibilă! Bărbatul din Brăila, care a răpit o fată de 10 ani de pe stradă după care a desfigurat-o în bătaie și api a violat-o, ar fi trebuit să fie după gratii încă din vară . Anchetatorii l-au lăsat în libertate , deși este judecat pentru că ar mai fi agresat un minor. Incidentul îngrozitor a avut loc duminică seara, între 18.30-20.30, în municipiul Brăila,într-o  zonă  care este controlată de mai multe clanuri interlope. Nimeni nu a văzut când a fost răpită fetița, deși zona este una circulată, potrivit antena3.ro.

,,Unul dintre inculpați a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de amenințări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieșirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreținut cu minora un act sexual. În continuare, inculapatul ar fi condus-o pe victimă, tot împotriva voinței ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreținut cu aceasta raporturi și acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În același imobil s-a aflat și cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreținut și el raporturi sexuale cu victima”, spune IPJ Brăila.

Fata a leșinat, însă acest lucru nu a stârnit mila celor doi agresori , ea fiind în continuare amenințată cu moartea pentru a nu striga și a cere ajutorul vreunui trecător. Fetița a fost dusă seara înapoi la locul de unde a fost răpită, fiind lăsată plină de sânge . O femeie a găsit-o și a luat-o de pe stradă, ducând-o acasă la mama ei. Cei doi agresori, în vârstă de 20 și 30 de ani au fost identificați de polițiști , fetița fiind audiată de un psiholog și inclusă într-un program de consiliere.