Evenimentul Zilei > Social > Cum au rămas nepedepsiți violatorii fetiței de 10 ani din Brăila. Detalii terifiante
Cum au rămas nepedepsiți violatorii fetiței de 10 ani din Brăila. Detalii terifiante

Cum au rămas nepedepsiți violatorii fetiței de 10 ani din Brăila. Detalii terifiante

O fetiță de zece ani de pe o stradă din Brăila a fost desfigurată în bătaie și violată,în timp ce vinovații sunt în libertate

 

Situație incredibilă! Bărbatul din Brăila, care a răpit o fată de 10 ani de pe stradă după care a desfigurat-o în bătaie și api a violat-o, ar fi trebuit să fie după gratii încă din vară . Anchetatorii l-au lăsat în libertate , deși este judecat pentru că ar mai fi agresat un minor. Incidentul îngrozitor a avut loc duminică seara, între 18.30-20.30, în municipiul Brăila,într-o  zonă  care este controlată de mai multe clanuri interlope. Nimeni nu a văzut când a fost răpită fetița, deși zona este una circulată, potrivit antena3.ro.

,,Unul dintre inculpați a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de amenințări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieșirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreținut cu minora un act sexual. În continuare, inculapatul ar fi condus-o pe victimă, tot împotriva voinței ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreținut cu aceasta raporturi și acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În același imobil s-a aflat și cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreținut și el raporturi sexuale cu victima”, spune IPJ Brăila.

Fata a leșinat, însă acest lucru nu a stârnit mila celor doi agresori , ea fiind în continuare amenințată cu moartea pentru a nu striga și a cere ajutorul vreunui trecător. Fetița a fost dusă seara înapoi la locul de unde a fost răpită, fiind lăsată plină de sânge . O femeie a găsit-o și a luat-o de pe stradă, ducând-o acasă la mama ei. Cei doi agresori, în vârstă de 20 și 30 de ani au fost identificați de polițiști , fetița fiind audiată de un psiholog și inclusă într-un program de consiliere.