Evenimentul Zilei > Social > Cum arăta Toma Caragiu când a fost GĂSIT sub blocul prăbuşit, în 1977. Mărturisirile CUTREMURĂTOARE ale unui cascador: „Era COMPLET desfigurat! ”
Cum arăta Toma Caragiu când a fost GĂSIT sub blocul prăbuşit, în 1977. Mărturisirile CUTREMURĂTOARE ale unui cascador: „Era COMPLET desfigurat! ”

Cum arăta Toma Caragiu când a fost GĂSIT sub blocul prăbuşit, în 1977. Mărturisirile CUTREMURĂTOARE ale unui cascador: „Era COMPLET desfigurat! ”

Cutremurul din 1977 a lăsat, în istorie, urme ce nu vor putea fi şterse niciodată. Odată cu dezlănţuirea acestuia, oameni normali, dar şi o mulţime de personalităţi importante ale momentului şi-au găsit sfârşitul sub clădirile prăbuşite. Printre aceştia, şi regretatul actor Toma Caragiu.

Cascadorul Mircea Pascu a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena 3 despre cutremurul din 1977, dar și despre cum l-a găsit pe actorul Toma Caragiu.

„Eram în fața hotelului Dorobanți și acolo s-a întâmplat. Eram prieten cu Serghei Mizil și cu Nicu Ceaușescu și ei m-au chemat acolo. Și veneau salvatorii, pompierii, au fost aduși și mineri ca să sape.

Eu am început la Scala și apoi mi-am chemat colegii și am început să căutam la blocul lui Toma Caragiu. L-am găsit chiar eu. Era complet desfigurat și alb ca neaua, avea ochelari de vedere și atunci mi-am dat seama” , a povestit Mircea Pascu, potrivit Antena 3.

„Atunci l-am recunoscut și pe Bocăneț, era sub o grindă. Dacă rămâneau în casă nu se întapla nimic, dar casa scărilor s-a prăbușit. S-au speriat și au vrut să iasă” , a mai povestit Mircea Pascu, mai scrie sursa citată.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.