Evenimentul Zilei > Politica > Cum a scăpat o familie teafără după ce a căzut cu mașina într-o râpă și s-a oprit în copaci
Cum a scăpat o familie teafără după ce a căzut cu mașina într-o râpă și s-a oprit în copaci

Cum a scăpat o familie teafără după ce a căzut cu mașina într-o râpă și s-a oprit în copaci

O familie care se afla într-o mașină ce s-a răsturnat între Reșița și Caransebeș a scăpat ca prin minune cu viață. în mașină se aflau părinții, copilul și soacra. doar aceasta din urmă este în stare gravă.

Un autoturism înmatriculat în străinătate în care se afla o întreagă familie – mama , tata, fiica și bunica –  a plonjat într-o râpă și s-a oprit în niște copaci. Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112. ”Apelul a venit la ora 17.56. Un bărbat de 44 de ani care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, dinspre Caransebeș spre Reșița și intrând în depășirea altei mașini nu s-a asigurat corespunzător, și a acroșat-o, iar mașina care venea în spatele lui și care se angajase de asemenea în depășire l-a acroșat la rândul ei, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat”, a povestit Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin. Al doilea șofer are 26 de ani.

În urma accidentului, o femeie de 65 de ani din mașina răsturnată a fost rănită grav, iar o alta, de 48 de ani, și o fată de 15 ani au ajuns la spital cu răni superficiale.

Întreaga familie a fost scoasă din mașină de un echipaj SMURD. Mașina a fost distrusă total. (Sursa foto: InfoCS.ro)