Evenimentul ZileiActualitateDEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Cum a încercat Cristi Borcea să-l convingă pe Gigi Becali să investească la Dinamo

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Cum a încercat Cristi Borcea să-l convingă pe Gigi Becali să investească la Dinamo

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ. Cum a încercat Cristi Borcea să-l convingă pe Gigi Becali să investească la Dinamo
Gigi Becali a povestit că finul său, Cristi Borcea, i-a propus finanțatorului „roș-albaștrilor” să vină să inveastească la Dinamo.

Gigi Becali a dezvăluit, astăzi, că finul său, Cristi Borcea, i-a făcut o propunere incredibilă. Latifundiarul din Pipera a fost ademenit să vină și să investească la Dinamo, alături de Borcea. În cazul în care ar fi acceptat, Becali ar fi trebuit să vină în Ștefan cel Mare cu toți jucătorii Stelei, iar Borcea ar fi cumpărat acțiunile de la Ionuț Negoiță.

„M-a sunat finul Borcea, din închisoare. Mi-a zis să vin la Dinamo și că bagă el 10 milioane de euro. Mi-a spus să aduc jucătorii și cumpără el de la Negoiță. Mi-a zis că nu o să afle nimeni, și că se ocupă Patrick (n.r. fiul lui Borcea) de galerie. Dar am refuzat. Eu nu trădez galeria și suporterii de 10 ani care zi nea Gigi, Steaua, nea Gigi, Steaua, nea Gigi, Steaua. Nici la Chiajna și nici la Rapid nu mă bag", a spus Becali.


Accesează: