Evenimentul Zilei > Sport > Cum a comentat presa internațională primirea Simonei Halep pe „Arena Națională”
Cum a comentat presa internațională primirea Simonei Halep pe „Arena Națională”

Cum a comentat presa internațională primirea Simonei Halep pe „Arena Națională”

Peste 20 de mii de români au fost prezenți, aseară, pe „Arena Națională”, la primirea Simonei Halep, în cadrul evenimentului în care tenismena și-a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon.

Iată ce a titrat presa internațională cu privire la primirea Simonei Halep pe „Arena Națională”, potrivit Ziare.com:

L’Equipe: „Simona Halep, primită ca un star rock în România! A fost primită cu multă căldură la întoarcerea în România și sărbătorită de un stadion întreg. Când se discută despre statutul Simonei în România, statutul de star nu este deloc exagerat”.

Tennis Tonic: „INCREDIBIL! Numele Simonei Halep a fost scandat de 30 de mii de oameni pe stadionul din București. Simona a avut o primire senzațională în care a prezentat trofeul de la Wimbledon. Sportiva este din ce în ce mai mult un erou național în România. Ea a avut deja parte de o primire extraordinară după titlul de la Roland Garros, iar anul acesta a fost onorată cu prezența a 30 de mii de oameni pe stadion, care i-au scandat numele când a prezentat trofeul”.

Tennis Life: „Primire eroică pentru Simona Halep la ea acasă. Imaginați-vă zeci de mii de bărbați și femei scandandu-ți numele doar pentru câștigarea unui turneu. E ceva care te dă pe spate cu siguranță! Și asta arată ce înseamnă realizările ei pentru oamenii unei țări cu o populație de aproximativ 20 de milioane de oameni”.

ABC.es: „Simona Halep a oferit o lecție de tenis în finală de la Wimbledon. O lecție de stil, strategie și determinare! Serena nu a putut obține al 24-lea Grand Slam, deoarece Halep a reușit unul dintre cele mai bune meciuri pe care Catedrala tenisului le va ține minte. Românca a reușit să scrie și mai multă istorie pentru țara ei, fiind prima sportivă ce câștigă la Wimbledon. Iar aprecierea fanilor s-a ridicat la nivelul acestei performanțe”.

WTA Tennis: „Primire eroică pentru Simona Halep la revenirea în țară. Simona Halep a adus acasă al doilea turneu de Grand Slam și a invitat națiunea să sărbătorească alături de ea. În ceea ce a devenit o tradiție anuală pentru campioană de la Roland Garros 2018, Halep a avut parte de o nouă primire eroică pe stadionul Național din București”.

Le Figaro: „Simona Halep s-a întors în România, unde a fost primită ca o eroină adevarată pe stadionul din București”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: