Evenimentul Zilei > Social > Cum a câștigat un bărbat la loto din greșeală: „Trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”
Cum a câștigat un bărbat la loto din greșeală: „Trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”

Cum a câștigat un bărbat la loto din greșeală: „Trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”

Un bărbat din Franța a câștigat o sumă uriașă de bani la loto dintr-o greșeală. Într-o secundă de neatenție, el a bifat data greșit, dar numerele corecte. Nici lui nu i-a venit să creadă când a aflat că a devenit bogat.

Un bărbat din Franța a câștigat 17 milioane de euro la loto dintr-o greșeală. El a vrut să joace vineri, 13, dar a bifat căsuța pentru sâmbătă. Inițial, acesta a crezut că a pierdut biletul, dar a aflat că a câștigat un premiu uriaș.

De fericire că a câștigat 17 milioane de euro, el și-a trezit soția din somn pentru a își face planuri și pentru a vedea pe ce să cheltuie banii. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul, potrivit comunicatului FDJ.

Acum, bărbatul are în plan să renunțe la job-ul să și să își deschidă propria afacere, să cumpere o casă în nordul Franței, să călătorească mai mult alături de familie și să consume produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a afirmat el.

El a mai povestit că familia lui i-a spus că va câștiga la loto într-o zi, dar că nu a crezut. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, potrivit Digi24.

Povestea unui bărbat care a câștigat premiul cel mare la loto

Și Raymond Roberts, din Fall River, Massachusetts, SUA, a câștigat la loto de șase ori la rând cu aceleași numere. Loteria de stat din Massachusetts a declarat că Roberts a câștigat de șase ori 25.000 de dolari, premii pe viață în jocul multi-stat Lucky for Life. El a pus corect primele cinci numere de pe șase bilete pe care le-a achiziționat pentru extragere.

Tragerea Loto
Sursa: Arhiva EVZ

Loteria de stat din Massachusetts a declarat: „Raymond Roberts Sr. din Fall River este câștigătorul a șase premii de 25.000 USD pe viață în jocul multi-stat Lucky for Life, după ce a nimerit primele cinci numere de pe șase bilete achiziționate pentru extragere, care a avut loc miercuri, 14 decembrie”. Bărbatul a declarat că a mers pe „intuiție” și că va cumpăra o motocicletă nouă cu banii câștigați.