Cum a ajuns Simona Sensual condamnată la închisoare: "Credeam că s-a suspendat suspendarea!"

Cum a ajuns Simona Sensual condamnată la închisoare: "Credeam că s-a suspendat suspendarea!"

Vedeta a spus că a crezut că în timpul procesului avea voie să meargă cu maşina. Simona a spus că anul trecut, la prima decizie a instanţei, când a şi plâns, i-a fost mai greu, dar acum s-a învăţat

"M-am sfătuit cu diverşi oameni şi eu credeam că pe timpul procesului s-a suspendat suspendarea în ceea ce priveşte permisul de conducere. Ăsta e ultimul (n.r. proces) care de fapt e coada primului, nu mai am alte procese ", a spus Simona Sensual în emisiunea lui Capatos, "Un show păcătos".

Simona este hotărâtă să atace sentinţa care a condamnat-o la un an de închisoare cu suspendare. "Nu a fost o ignoranţă, o extravaganţă, am avut nevoie să merg la doctor, de aia am mers fără permis. Până la urmă asta e, nu e un capăt de drum că nu pot să conduc", a spus Simona. Vedeta tabloidelor a spus că se gândeşte să conducă un "monoped, un fel de scuter pe patru roţi". În traducere, pe înţelesul pământenilor, Simona se referea la maşinile din clasa mopedelor, care se conduc fără permis auto.   CITIŢI ŞI:

  • Simona Sensual a fost condamnată la un an de închisoare
  • Lacrimi de piţipoancă, Simona plânge senzual când vede cătuşe

Ne puteți urmări și pe Google News