Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns Bartoș un „oarecare” la concertul lui Smiley
Cum a ajuns Bartoș un „oarecare” la concertul lui Smiley

Cum a ajuns Bartoș un „oarecare” la concertul lui Smiley

Din când în când, simpaticul actor intră într-un con de umbră și ridică pe primul loc persoane apropiate sufletului lui. Așa s-a întâmplat și aseară, la concertul prietenului său

Prieteni de ani buni, Pavel Bartoș s-a aflat alături de Smiley în cele mai emoționante mo mente prin care a trecut prietenul său. Astfel, nu putea să lipsească de la concertul de aseară. Nu a venit singur, ci alături de întreaga familie, mai ales că fiicele sale sunt fane declarate ale cântărețului. Acesta a fost numai jumătate din cadoul de 1 iunie pe care Bartoș l-a pregătit pentru Eva (12 ani), Rita (8 ani) și micuța Sofia (2 ani). „În primul rând, ieri, am fost total al lor, dedicat lor 100%. A fost ziua în care eu am fost doar un oarecare, iar ele… prințesele mele. Seara am încheiat-o apoteotic, la concertul lui Smiley”, a povestit Bartoș pentru EVZ.

Smiley se întâlnește cu foștii concurenți

Doar două zile ne mai despart de finala „Românii au talent”, de la care Smiley și Pavel Bartoș n-au cum să lipsească. Întrebat dacă are vreun favorit, actorul nu a putut să nu-l amintească pe domnul Zgavardici. „De obicei, nu merg pe ideea de favoriți, pentru că eu consider că toți cei care au ajuns până în această fază merită și au șansa lor, foarte mare. Iar eu și Smiley nu putem face decât să-i încurajăm și să le oferim încrederea necesară pentru a da totul pe scenă. Asta nu înseamnă că nu mă bucur mai mult pentru domnul Zgavardici. Îl admir pentru faptul că la vârsta pe care o are nu a renunțat la visul lui. E de admirat”.

Și pentru Smiley „fiecare dintre cei care vor urca pe scena emisiunii de la ProTV, în finală, merită să câștige”. „Faptul că au ajuns până în acest punct, oricum îi face pe toți câștigători. Cine va pleca vineri cu marele premiu, vom vedea atunci. Eu îmi doresc să câștige cel mai bun”, a spus cântărețul care a dezvăluit că a păstrat legătura cu o parte dintre concurenți. „Unii dintre ei m-au vizitat și la studio”, a adăugat el.

Oficial le merge bine

O ediție „Românii au talent” specială pentru Pavel Bartoș. Prezentatorul a ajuns să lucreze direct cu omul pe care îl admiră: Florin Călinescu. „E exact cum trebuia să fie, fenomenal! Este o enciclopedie și un mare profesionist al televiziunii și teatrului. Da, ne știam. Avem aceeași meserie, suntem actori. Plus că, facem parte din același trust de atâția ani deja. Datorită lui cred că m-am îndrăgostit de PRO, urmărindu-i emisiunea „Bună dimneața, România!”, și mi-am dorit ca la un moment dat să fac și eu parte din acest fenomen și din acest trust”, s-a destăinuit actorul.

La sfârșitul interviului, Smiley a dezvăluit de ce a ales 1 iunie ca dată pentru concert. „1 iunie are multiple semnificații. „Oficial” începe vara. E un motiv de sărbătoare și cum am putea să ne bucurăm mai frumos, dacă nu prin muzică, în aer liber, alături de prieteni?”.

Cine va lua mâine 120.000 de euro?

Emoțiile cresc, iar cei 16 finaliști repetă zilnic pentru a-i convinge, cu un show formidabil, pe telespectatori să voteze. Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance și Mara Prună fac parte dintre cei 16 concurenți care vor intra în lupta finală pentru titlul de cel mai talentat român. Laura Bretan i-a uimit pe toți la preselecții cu timbrul său vocal incredibil. Smiley și Pavel Bartoș, cuceriți iremediabil de micuța cu voce uriașă, au decis în prima semifinală a acestui sezon să apese Super Golden Buzz-ul pentru ea și să o trimită direct în finala competiției. 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: