Miercuri, 5 februarie, în județul Bihor a fost descoperită o cultură de cannabis. Cei care au găsit cultura au fost polițiștii de combatere a criminalității și procurorii DIICOT Oradea. Autoritățile au destructurat o rețea de trafic de droguri și în urma intervenției au confiscat 4,5 kilograme de cannabis.

Procurorii DIICOT Oradea au afectuat miercuri cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Oradea. Operațiunea a fost efectuată pentru documentarea și probarea activității infracționale a cinci persoane de 23, 21, 20, 20, respectiv 15 ani, bănuite de trafic de droguri.

În urma percheziției organizate de polițiștii de combatere a criminalității și procurorii DIICOT Oradea s-au găsit, recoltat și indisponibilizat 4,5 kilograme de cannabis.

De la locație au mai fost ridicate 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat și echipamentele necesare înființării culturii de cannabis: respectiv un cort special, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: