Culmea norocului: să pleci să cumperi o ciocolată copiilor și să te întorci acasă milionar

Culmea norocului: să pleci să cumperi o ciocolată copiilor și să te întorci acasă milionar Sursa: arhiva EVZ

În doar câteva minute, viața unui bărbat din Virginia s-a schimbat radical. A mers până la magazinul din apropierea casei să cumpere o ciocolată cu lapte pentru copii, însă a decis să ia și un bilet la Loto, care s-a dovedit a fi câștigător. În doar câteva minute s-a transformat într-un milionar.

De multe ori ne-a fost dat să descoperim povești de viață extrem de captivante. O decizie luată pe moment poate fi plină de noroc și chiar poate schimba complet vieți. Aceasta este povestea unui bărbat din statul american Virginia. A mers la magazinul din apropierea casei să cumpere ciocolată cu lapte pentru copii, însă, ajuns la casă să plătească cumpărăturile, a decis să cumpere și un bilet la loto.

Dennis Willoughby, din North Chesterfield, este bărbatul a cărui viață s-a schimbat în doar câteva minute. Acesta a plecat să cumpere ciocolată pentru copii, însă s-a întors peste câteva minute milionar. O idee de moment l-a făcut să cumpere și un bilet la loterie, au declarat oficiali ai Loteriei Virginia, potrivit CNN.

Decizia de moment s-a dovedit a fi una extrem de bună, biletul cumpărat fiind câștigător. Este vorba despre o campanie desfășurată în perioada sărbătorilor, care pune în joc trei premii de un milion de dolari. Două au fost cumpărate deja, iar cel de-al treilea se află încă în vânzare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform regulamentului campaniei desfășurate de Loteria Virginia, bărbatul a avut posibilitatea de a alege între două variante. Fie opta pentru a ridica cei 1 milion de dolari în rate anuale, pe o perioadă de 30 de ani, fie i se face o plată unică de 640.205 de dolari. Dennis a decis că cea de-a doua variantă este mai convenabilă.

Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost câștigat de un tulcean, înainte de Crăciun

Nici Loteria Română nu stă deloc rău la premii. Înainte de sărbătorile de iarnă, un bărbat din Tulcea a avut norocul să câștige peste 1 milion de euro. Marele câștig i-a fost adus de un bilet în valoare de 120,50 de lei, completat cu schema redusă cod 57 şi 2 variante simple la Loto 6/49. Numerele câștigătoare la extragerea de pe 12 decembrie au fost 39, 14, 24, 44, 20, 37.

În acest an s-a câștigat de șase ori premiul de categoria I la Loto 6/49.