Culisele despărțirii dintre Alex Bodi și Ema Uta. Blondina are un nou iubit

Culisele despărțirii dintre Alex Bodi și Ema Uta. Blondina are un nou iubit Alex Bodi și Ema Uta. Sursa foto: Instagram

Celebrul cuplu a ajuns la separare după 2 ani de relație. La scurt timp după ce foștii parteneri au luat-o pe drumuri separate, Ema Uta s-a afișat alături de alt bărbat. Alex Bodi a aflat de noua legătură amoroasă a blondinei.

Alex Bodi și Ema Uta nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni. Milionarul a plecat din țară, tocmai pentru a o uita pe blondină, însă aceasta a ales o cale diferită prin care să scape de umbrele trecutului. Ema Uta s-a afișat alături de Andrei Barbu. Afaceristul a aflat de noutate chiar de la  fosta iubită a acestuia.

Alex Bodi, dezamăgit de gestul fostei iubite

Cunoscuta make-up artistă a ieșit din relația cu Alex Bodi recent. La scurt timp după separare, Ema Uta s-a afișat alături de un alt bărbat. Blondina a fost văzută în club, alături de Andrei Barbu. Cei doi nu s-au lăsat intimidați de privirile celor din jur si s-au sărutat cu foc.

Aflat în Dubai, Alex Bodi s-a arătat extrem de dezamăgit de gestul Emei. Acesta a precizat că nu se aștepta ca fosta lui parteneră să treacă atăt de ușor peste despărțire. Mai mult, milionarul spus că nu o recunoaște pe cea care i-a stat alături o perioadă de doi ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ema Uta, escapade în timpul relației cu milionarul?

Pe parcursul celor doi ani de relație, cei doi foști parteneri au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări. Cu toate acestea, celebrul milionar și fosta lui iubită și-au dat nenumărate șanse de a reface legătura de la început. Acest lucru nu a mai fost posibil, iar ambii au decis să o ia pe drumuri separate.

Despre noua relație a Emei, Alex Bodi a aflat de la fosta iubită a lui Andrei Barbu. Roxana Răducu s-a arătat deranjată de escapada fostului ei partener. Din acest motiv, tânăra ar fi decis să îl informeze pe milionar și legat de alte escapade din timpul relației.

Culisele despărțirii dintre Alex Bodi și Ema Uta. Blondina are un nou iubit

Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Alex Bodi a plecat din țară

După separarea de fosta lui iubită, milionarul a decis să plece din România. Alături de cele două fiice, acesta a petrecut o perioadă în Dubai, acolo unde deține și câteva afaceri. Ulterior, Alex Bodi s-a întors în România.