În nici două ore, Adrian Cristea a stricat cam tot ce a muncit Bianca să construiască, adică imaginea de "iubitul meu mai perfect decât mai mult ca perfectul".
Şi-a pus, din uşa platoului, limita maximă de zâmbet, şi-a ales tonul pe care îl credea el mai inteligent şi a păşit atât de uimit de celebritate, încât prezentatorul s-a emoţionat şi a îndemnat telespectatorii să sune la 112. L-a lăsat pe Artene să-i aleagă locul pe canapea, pe Bianca să-i bage pe gât gesturile tandre şi s-a pus pe vorbit. Prin asta înţelegem că a completat fără brio spusele fetei. Ea îi mai dădea câte un picior pe sub masă, el zâmbea din colţul gurii.
Ca să-l lase să se obişnuiască cu faima şi în speranţa că nu mai vorbeşte cu ochii la masă, lumini, tavan sau podea, Bianca a povestit cum l-a cunoscut. Era ea cu Bote, dar asta nu a oprit-o. S-a împiedicat şi s-a îndrăgostit. După care, porumbeii au vorbit la telefon, după cum zicea Adi, "prin sistemul…".
Cu prepoziţiile şi conjuncţiile, nu stătea prinţul prea bine. Nici cu volumul vocii. După ce a anunţat glorios că "domnul Walter" îi va fi naş, publicul a întrebat de şase ori cine îl cunună cu prinţesa. Care prinţesă e cuminte, iar fostul ei, "domnul Botezatu", un imatur virgin.
Şi după ce-şi declară iubirea pentru pisi şi-şi laudă verigheta de logodnă, pe care scrie "pentru totdeauna", zice că nu crede în dragoste eternă. În caz că pisi chiar vroia să se mărite doar odată-n viaţă.
Morala show-ului de "couch-comedy" de aseară e că, foarte probabil, Bianca a primit bani mulţi. Sau că prinţul produce cam puţini din fotbal. Dacă tot nu l-a remarcat mai nimeni.