Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu

Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu Cristina Cioran. Sursa: Instagram

Cristina Cioran a pierdut o sumă considerabilă din cauza fostului partener, Alex Dobrescu, alături de care are și o fiică. Banii pierduți de actriță erau agonosți pentru a-și achiziționa o locuință.

Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile

Cristina Cioran a pierdut toți banii economisiți pentru a-și cumpăra un apartament. Nu mai puțin de 100.000 de euro s-au risipit, sumă pe care vedeta TV spune că nu a mai recuperat-o. Actrița a dezvăluit că a investit acești bani într-un magazin de haine deschis de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu.

De atunci și până acum, relația celor doi a fost anevoioasă și, recent, împotriva lui Alex Dobrescu a fost emis un ordin de restricție.

Alex Dobrescu a lăsat-o cu datorii

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au deținut în urmă cu câțiva ani două magazine de haine în centrul Capitalei. Afacerea deținută de tatăl fiicei sale a eșuat, la fel ca și economiile vedetei TV, pe care le-a oferit fostului iubit pentru a investi în cel de-al doilea magazin din Floreasca, conform propriilor mărturisiri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Văd că el se laudă că a pierdut 150.000 de euro. Investiția pentru cel de-al doilea magazin a reprezentat banii mei strânși pentru apartament. Am dorit sa dezvoltam o afacere care mergea foarte bine. Dar nu a mai mers. Din păcate, Alex nu s-a mai ocupat. Iar acum, când a încasat pe niște comenzi, nu a pus niciun ban înapoi, din banii luați din casă, așa cum promisese”, a declarat Cristina Cioran în exclusivitate pentru cancan.ro.

Actrița a adăugat că tot ea l-a ajutat să-și achite și mai multe datorii:

„Eu am rămas cu datoriile, pentru că în ultimul timp asta s-a întâmplat, m-am îndatorat pentru că avea de plătit multe chestii. Datorii făcute prin cluburi”.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Sursa foto: Facebook

L-au dat afară pentru că făcea scandaluri

Cristina Cioran a mai povestit că nu vrea să mai audă de fostul partener, despre care susține că a fost dat afară din magazinul și locuința din Floreasca deoarece nu-și mai plătise chiria și utilitățile.

„Pe el l-au dat afară pentru că făcea scandaluri cu poliția. Dar nu cu jandarmii, ci cu avocatul și executor care a schimbat yala! Deci el are un istoric mai vechi in scandaluri. L-a dat afară din Floreasca și pentru că nu a mai plătit. De aceia l-am primit aici, pentru că nu avea unde să se ducă.  Își revenise, redevenise om, se spălase și se curățase de ceea ce face acum”, a completat aceasta.

Cristina Cioran nu are de gând să lase garda jos

Cu toate că suferă în continuare din cauza celor întâmplate, Cristina Cioran  îl consideră pe fostul partener ca fiind singurul vinovat pentru că fiica lor va crește fără tată. Actița a zis ca va lăsa garda jos și îi va permite lui Alex Dobrescu să petrecă timp cu fiica lor cu o singură condiție:

„Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament dupa ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit!”, a mai spus Cristina Cioran pentru sursa menționată.