Evenimentul Zilei > Actualitate > Cioacă poate părăsi în orice moment România! Ce a declarat fostul poliţist în faţa jurnaliştilor
Cioacă poate părăsi în orice moment România! Ce a declarat fostul poliţist în faţa jurnaliştilor

Cioacă poate părăsi în orice moment România! Ce a declarat fostul poliţist în faţa jurnaliştilor

Acuzat că şi-a ucis soţia, după luni bune petrecute după gratii, Cristian Cioacă e, din nou, liber. El se va întoarce la serviciu, luni, iar, pe lângă asta, are voie să părăsească ţara în orice moment.

Cristian Cioacă urmă să petreacă următorii 22 de ani după gratii, însă a fost eliberat după ce un complet de divergenţă al Curtii de Apel Pitesti i-a admis, vineri, cererea de ridicare a arestului preventiv, scrie ŞtirileProtv.ro.
Cristian Cioacă şi-a împărţit ziua de ieri între vizite la secţie şi fiul lui. El se va întoarce la serviciu începând, cel mai probabil, de luni. Fostul poliţist a stat de vorbă cu superiorii lui, care îl vor pune să se ocupe cu treburi administrative. 
Surprinzător este însă faptul că fostul poliţist poate părăsi oricând ţara. "Clientul meu a mai avut dreptul sa părăsească ţara şi pe parcursul celor 5 ani cât a durat urmărirea penală, a ieşit deseori din ţară, dar niciodată nu s-a sustras de la activitatile de urmarire, cu sigurata nici acum nu o sa se abată cu nimic de la obligatiile ce i-au fost impuse", a declarat avocata lui Cioacă.
Cristian Cioacă nu a dorit să stea de vorbă prea mult cu jurnaliştii din cauza interdicţiilor pe care le are.
"-Vă mulţumesc pentru interes, dar, vă rog, pentru ca ştiti că am interdicţie de a discuta cu dumneavoastră, să respectaţi acest lucru. -Ce interdicţii aveţi? -Am foarte multe. -Aveţi un dispozitiv electronic? -Am foarte multe!" – a declarat Cioaca in fata jurnaliştilor.
"-Sa încetaţi şi cu asediul ăsta, da
-Veţi merge în fiecare zi?
-Acum merg sa se stabilească, da, deci vă rog…
-În dosar au mai aparut date noi sau nu?
-Vă rog să întelegeţi lucrul ăsta…"
a spus Cristian Ciocă.
LISTA INTERDICTIILOR PENTRU CRISTIAN CIOACA:
Nu are voie să conducă vehicule
Nu are voie să ia legatura cu membrii familiei soţiei sale, cu exceptia copilului
Este obligat sa se prezinte la politie si la Instanta de judecata cand este chemat
Nu are dreptul sa poarte arma Nu are dreptul sa participe la emisiuni de televiziune
Insa pentru cel acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu poate cel mai important lucru este ca, de saptamana viitoare, isi poate relua serviciul. Pana sa fie incatusat lucra la dispecerat.
Fostul şef al lui Cristian Cioacă a discutat deja cu el."-L-aţi văzut supărat, fericit, ce v-a spus? -Era într-o stare euforică", a declarat comisar şef Mihai Neagoe, şef sectia 3 politie Pitesti.
Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, se teme pentru viaţa ei."Supravegherea asta nu se va realiza sub nici o formă. Este vorbă de un coleg de-al dumnealui, iar Cristian Cioacă se va simti ca si cum nu are nici o restricţie. Eu mă tem pentru mine ca şi persoană. Mă aştept la orice din partea lui având în vedere comportamentul lui din cei 7 ani de zile, raportat la persoana mea."
Acuzat că şi-a omorât soţia
În urmă cu şapte ani, Elodia Ghinescu a fost dată dispărută de către soţul pe 6 septembrie 2007. Potrivit anchetatorilor, cel care a făcut-o să dispară pe avocată a fost tocmai Cristian Cioacă, partenerul ei de viaţă. El a fost acuzat de crimă în urma mai multor probe, însă eliberat ieri, 15 februarie.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO
  • Tatăl ELEVEI DISPĂRUTE acuză ”cercuri extremiste”. Poliția a REFĂCUT o parte din traseul Iuliei. Noi informații despre caz
  • DIVERSIUNE DEJUCATĂ. Băsescu nu s-a întâlnit cu Antonescu la Bruxelles

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • INCREDIBIL. ABANDONAT de Armată când i s-a frânt coloana. SOLDAT folosit ca MĂGAR de Armată și declarat DEZERTOR când a paralizat
  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. În weekend sunt avantajate zodiile…
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News