Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!

Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte! Valentin Pelinel și Cristi Borcea. Sursa foto: Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea spun că acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, la care au reușit să ajungă după numeroase obstacole și sacrificii. Fostul fotomodel a dezvăluit recent cum reușește împreună cu soțul ei să evite conflictele majore din cuplu, deși recunoaște că acestea sunt uneori inevitabile.

Ea afirmă că nu va renunța la căsnicia și la familia pe care o are cu fostul acționar de la Dinamo, subliniind dificultatea de a construi o poveste de dragoste precum a lor.

Valentina Pelinel: Noi am luptat ca să fim împreună

Decât să cauți ceva care ar distruge ceea ce ai, mai bine cauți întotdeauna ceea ce face relația mai puternică. Deci problema care se pune e cum faci să îți păstrezi căsnicia frumoasă, pentru că noi am luptat ca să fim împreună.

Te căsătorești ca să îți petreci viața cu partenerul tău și drumul, chiar și când e anevoios, trebuie să fie presărat numai cu bune intenții”, a explicat Valentina Pelinel.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, fostul fotomodel a mărturisit că o familie ca a lor nu e ușor de construit, dar nici ușor de clătinat. Mai ales că ea și Borcea au trecut prin multe momente grele împreună, în care și-au dovedit unul altuia că iubirea le dă putere.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel. Sursa foto: Instagram

Cum reușesc cei doi să păstreze armonia în relație

Valentina Pelinel recunoaște că, la fel ca în orice cuplu, certurile și supărările există, însă pentru a evita ca situația să escaladeze, au construit un pact.

Noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru că știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă”, a spus aceasta.

Valentina Pelinel a mărturisit și că Borcea are probleme cu somnul din cauza responsabilităților pe care le are și deși din exterior totul poate părea simplu, de fapt nu e așa.

Cristi Borcea

Cristi Borcea. Sursa foto: EEC-Razvan Valcaneantu

„Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”, a mai adăugat Valentina Pelinel pentru viva.ro.