Evenimentul Zilei > Sport > Cristi Borcea s-a decis! Anunțul pe care-l așteptau toți dinamoviștii: e prioritate zero!
Cristi Borcea s-a decis! Anunțul pe care-l așteptau toți dinamoviștii: e prioritate zero!

Cristi Borcea s-a decis! Anunțul pe care-l așteptau toți dinamoviștii: e prioritate zero!

Proaspăt ieșit din închisoare, Cristi Borcea anunță că s-a decis în privința viitorului.

Știe ce vrea să facă și nu dorește să-i mai țină pe jar pe suporterii dinamoviști: Borcea a stabilit că refacerea după perioada de detenție este prioritate zero pentru el! Niciun cuvânt despre revenirea la Dinamo, nimic de fotbal, doar recuperare la o clinică de specialitate, atât își dorește fostul „spartan” din Ștefan cel Mare.

La 49 de ani și cu două „reprize” de pușcărie în CV, Cristi Borcea s-a lecuit de fotbal. Spune că nu-l mai interesează decât sănătatea și bunăstarea familiei.

Într-o declarație acordată Digisport, Borcea anunță că va efectua un tratament pentru a se recupera după anii de închisoare: „Care este de acum principalul meu obiectiv? Cel mai important este să mă refac. Am fost luna trecută la o clinică și, în următoarea perioadă, voi efectua un tratament pentru recuperare”.

Până să meargă la clinica de specialitate, Borcea se recuperează în Poiana Brașov, alături de Valentina Pelinel și de copii. A luat cu el și trei bone care să-i îngrijească pe Milan (3 ani) și gemenele Indira și Rania (9 luni).

Din prima căsătorie, cu Mihaela, Cristi Borcea mai are trei copii (Patrick – 21 de ani și gemenii Angelo și Melissa – 16 ani). Alina Vidican, cea de-a doua soție, i-a dăruit un băiat (George Alexandru, de 7 ani) și o fată (Gloria, 4 ani). În fine, Borcea mai are un copil și din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, pe Carolyn Christine, de 11 ani.