Evenimentul Zilei > Politica > Crin Antonescu dă cărţile pe faţă. Acum se ştie tot ADEVĂRUL. „Nu am fost șantajat”
Crin Antonescu dă cărţile pe faţă. Acum se ştie tot ADEVĂRUL. „Nu am fost șantajat”

Crin Antonescu dă cărţile pe faţă. Acum se ştie tot ADEVĂRUL. „Nu am fost șantajat”

Fostul lider liberal, Crin Antonescu a afirmat duminică seară că nu a fost şantajat de nimeni di statul paralel pentru a ieşi din politica românească.

"Nu cred că securitatea de rit nou sau statul paralel m-au iubit vreodată sau că mă doreau, dar de aici până la a spune că m-au înlăturat e o distanță lungă. Nu pot spune că pe alții îi iubeau, dar erau ai lor. Nu am avut dosar, statul paralel nu a avut nicio implicare, deși anumiți oameni din statul paralel or fi răsuflat ușurați. Nu am fost șantajat.", a declarat Crin Antonescu la TVR1.

Cât despre relația cu George Maior și Florian Coldea, Crin Antonescu susține că a purtat doar discuții despre subiecte legitime și nu a avut o relație apropiată cum au avut alți lideri politici.

"I-am cunoscut pe domnii Maior și Coldea, i-am întâlnit în câteva rânduri, de 3-4 ori, nu la prilej festiv. Am avut, cât s-a putut duce, o discuție despre subiecte legitime, nu am avut o relație privată cu dânșii cum au avut alți lideri politici. Domnul Ponta, spre exemplu, domnul Dragnea sau alții", a adăugat Crin Antonescu la același post de televiziune.