Crin Antonescu îl susține necondiționat pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Generală

Crin Antonescu îl susține necondiționat pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Generală Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu/ Facebook

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, îl susține necondiționat pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria București. Fostul politician s-a arătat impresionat de pasiunea și energia candidatului PSD-PNL.

 

Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru alegerile din 9 iunie, la Primăria Generală a Municipiului București. El a fost desemnat în urma negocierilor dintre Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Crin Antonescu, impresionat de Cîrstoiu

Fostul președinte al PNL a fost impresionat de Cătălin Cîrstoiu, mai ales că l-a avut medic în trecut. Crin Antonescu a povestit că l-a întâlnit pe medic în 2012, în perioada USL, alianța pe care a înființat-o împreună cu Victor Ponta. El a mai relatat că a fost impresionat din punct de vedere medical și uman. Drept care îl susține „cu toată convingerea” în demersul în care s-a implicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este adevărat că acest om, doctorul, profesorul Cătălin Cîrstoiu, este finul lui Băsescu şi este adevărat că ne-am întâlnit, fără să ne cunoaştem dinainte, exact în cea mai fierbinte perioadă din 2012. Am fost impresionat atunci de modul în care, din punct de vedere medical, uman, Cătălin Cîrstoiu s-a comportat cu mine, dar de atunci l-am cunoscut mai bine şi nu mai e nimic de mirare. Eu îl susţin cu toată convingerea în demersul în care s-a implicat”, a declarat Crin Antonescu la Romania TV.

În acest context, Crin Antonescu a vorbit despre profesionalismul și pasiunea lui Cîrstoiu. El s-a arătat convins că această candidatură este o șansă pentru București.

„Eu nu sunt angajat în nicio campanie electorală. Este o susţinere în nume strict personal, este vorba de un raport cu un om pe care se întâmplă să îl cunosc. Ceea ce voi spune nu trebuie inventariat nicicum”, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu

Sursa foto: captura video

Argumentul care l-a convins pe Antonescu

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, l-a descris pe Cătălin Cîrstoiu drept un om calificat care își respectă profesia. Totodată, el a spus că ceea ce îl impresionează la candidatul PSD-PNL este un fel de pasiune, de energie. Sunt lucruri, crede Antonescu, care lipsesc la decidenţii politici, la autorităţile din România.

„Dincolo de competenţa de medic, ceea ce mă impresionează pe mine la Cîrstoiu este un fel de pasiune, de energie, ce lipseşte din ce în cem ai mult şi de multă vreme la decidenţii politici, autorităţile din România, de ieri, de azi şi de mâine. Avem de-a face cu oameni blazaţi, suficienţi, care le ştiu pe toate şi nu mai caută nimic, oameni aroganţi, oameni care, deşi ocupă acele funcţii, spun că nu pot face nimic”, a afirmat Crin Antonescu.

Fostul politician liberal a declarat că medicul Cîrstoiu are energia să spună că poate face ceva. Iar pasiunea, priceperea, optimismul său îl fac să credeadă că se va ține de cuvânt.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

Sursa foto: INQUAM Photos.com

Crin Antonescu despre ceilalți candidați

Fostul președinte al PNL a vorbit, pe scurt, despre ceilalți candidați la Primăria București, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone. În opinia lui Crin Antonescu, nici unul dintre cei doi nu merită să conducă Bucureștiul.

„Nu am nimic personal cu Nicușor Dan, dar nu doresc să merg mai departe cu acest primar general. Nu e vorba aici de apă caldă, că eu am avut, nu de la el, dar am avut. Varianta Piedone, are șansa sa, electoratul său, tot respectul, dar iarăși nu mă interesează”, a mai spus Crin Antonescu.

El a precizat că nu are nici o ezitare să-l susțină pe Cătălin Cîrstoiu. Și spune că reprezintă o șansă pentru Primăria București.

„Și mai este cel de anvergura și energia lui Cătălin Cîrstoiu. Nu am nicio ezitare să îl susțin El chiar reprezintă o șansă la Primăria Bucureștiului și mă aștept să primească susținerea pe care și-au asumat-o. Are toate motivele să dea o șansă Bucureștiului și bucureștienilor. Nu are niciun sens să faci de fațadă un astfel de demers politic”, a mai afirmat Antonescu.