Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminalul de la Carani a vrut sî își omoare și fratele mai mic
Criminalul de la Carani a vrut sî își omoare și fratele mai mic

Criminalul de la Carani a vrut sî își omoare și fratele mai mic

Un bărbat care a vrut să își omoare freatele mai mic a fost arestat de judecători pentru 30 de zile. Tentativa a avaut loc în urmă cu aproape o săptămână.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au anunțat că au pus în mișcare acțiunea penală față de inculpatul P.N., de 61 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie), comisă în stare de recidivă. Bărbatul ieșise din închisoare în 2017, după ce a ispășit o pedeapsă de șapte ani pentru omor. El a fost condamnat, după ce și-a ucis vecinul. 
Acum s-a luat la harță cu fratele mai mic, în vârstă de 42 de ani, pentru niște daorii. În fapt, s-a reținut că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.35, inculpatul, în timp ce se afla la domiciliul său din Carani, județul Timiș, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat fratelui său P.T. două lovituri cu un briceag în abdomen și torace, persoana vătămată suferind în urma acestora două plăgi penetrante cu înțeparea ficatului, respectiv cu hematom extrapleural și intrapulmonar, care i-au pus viața în primejdie, necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Medicii spun că pacientul a avut noroc deoarece lama cuțitului a trecut milimetric pe lângă inimă. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor.