Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminala de la metrou REGRETĂ FAPTA, dar TOT LA SÂNGE SE GÂNDEŞTE. Declaraţie şocantă
Criminala de la metrou REGRETĂ FAPTA, dar TOT LA SÂNGE SE GÂNDEŞTE. Declaraţie şocantă

Criminala de la metrou REGRETĂ FAPTA, dar TOT LA SÂNGE SE GÂNDEŞTE. Declaraţie şocantă

Magdalena Şerban, femeia arestată preventiv pentru uciderea unei tinere la staţia de metrou Dristor şi pentru o tentativă de omor la staţia Costin Georgian, din București, a fost audiată vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti. Aceasta le-ar fi spus anchetatorilor că regretă faptele şi a acceptat expertiza psihiatrică pe care iniţial a refuzat-o, potrivit avocatei acesteia, scriu jurnaliștii de la News.ro.

Expertiza psihiatrică urmează să stabilească dacă femeia avea discernământ  în momentul comiterii faptelor, scrie news.ro.

”S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a spus avocata Magdalenei Şerban potrivit sursei citate.

Magdalena Şerban a fost dusă, joi, la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind transferată din Arestul central.

Femeia este cercetată pentru omor şi tentativă de omor. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, ca principalul suspect în cazul crimei şi tentativei de omor petrecute la staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian din Capitală, după ce, marți seara, a împins o tânără de 25 de ani pe liniile de metrou. După ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, Magdalena Șerban a lovit-o în cap cu piciorul. Tânăra a fost spulberată de trenul care intra în staţie şi a murit. Anchetatorii au stabilit că, doar cu câteva ore înainte, agresoarea a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra însă a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.