Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima înfiorătoare de la Măgurele. Bărbatul și-a răzbunat fiica
Crima înfiorătoare de la Măgurele. Bărbatul și-a răzbunat fiica

Crima înfiorătoare de la Măgurele. Bărbatul și-a răzbunat fiica

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în Măgurele, şocând întreaga comunitate. Un bărbat a plecat de acasă cu gândul de a „rezolva problema” cu rivalul său și l-a împușcat în gât și în cap. Acesta nu a mai avut nicio șansă de salvare.

Femeia care a auzit împușcăturile și a descoperit victima a sunat, imediat, la Poliție, iar echipa formată a reușit să-l prindă pe criminal în doar câteva ore.

Criminalul a susținut că acesta era amantul soției sale și, mai mult, că îl teroriza, motiv pentru care s-a hotărât să încheie ”conturile” cu acesta.

„Criminalul a mărturisit că amantul ar fi fost cel care îl teroriza de fapt, motiv pentru care a mers la el acasă ca să regleze conturile. După ce s-au bătut parte în parte, inculpatul a mers la mașină pentru a-și lua pistolul, după care și-a sunat rivalul să iasă la poartă. Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că a fost împușcată în cap și în gât! Criminalul a mărturisit că voia să-i omoare pe toți din casă, dar s-a speriat după ce a ratat-o pe soția lui”,

Femeia s-a mutat la amantul ei împreună cu fetița. Odată cu trecerea timpului, au început și adevăratele probleme. Iar acestea nu au fost legate, propriu-zis, de relația soț-soție şi de un eventual viitor comun, ci de fetița celor doi și de ipostazele în care copila de 11 ani a fost filmată si fotografiată de amantul soției, potrivit cancan.

Bărbatul a depus nenumărate plângeri la poliție, susținând că a primit pe telefonul mobil filmulețe și fotografii îngrozitoare. Fiica sa de 11 ani era atinsă, pipăită sau chiar stropită cu bere de amantul soției sale și de prieteni ai acestuia, mama fiind și ea prezentă atunci când se întâmplau aceste abuzuri.

Bărbatul ar fi încercat, de foarte multe ori, să ia fetița la el acasă, pentru a o scăpa din acel coșmar și pentru a o proteja de interlopul pe care avea să-l ucidă, ulterior, numai că nu a avut niciodată câștig de cauză.

După ce l-a împușcat pe amantul soției, bărbatul a reușit să fugă împreună cu fetița sa, refugiindu-se într-un imobil.

„Nu s-a baricadat, nici vorbă de așa ceva. A așteptat în casă poliția, după care a luat decizia să fugă, văzând că nu vine nimeni. Nu a încercat în niciun moment să facă rău copilului, nici vorbă de amenințări. O iubește pe micuță ca pe ochii din cap. Fata este viața lui!”, au precizat anumite surse, conform cancan.

„Criminalul din Măgurele” a mers, în repetate rânduri, la casa amantului, pentru a încerca să își recupereze fetița. Numai că de fiecare dată i s-au aplicat corecții dure, amantul soției locuind, la domiciliul respectiv, alături de mai multe persoane.

Criminalul a fost lovit cu pumnii și picioarele, pus la pământ, iar cei care au fost în „tabăra” amantului soției sale au urinat pe el, umilindu-l. Bărbatul a reclamat aceste agresiuni la poliție, însă totul a rămas la fel ca înainte. De fiecare dată când a mers la locuința amantului soției pentru a încerca să „negocieze” recuperarea fetiței, tratamentul care i s-a aplicat a fost același.

Bărbatul a mers din nou la poarta casei unde locuiau soția sa și amantul acesteia, fiind din nou bătut și umilit. Orbit de furie și îngrozit de ceea ce i s-ar fi putut întâmpla fetiței sale, barbatul a plecat, însă doar pentru moment. S-a întors înarmat cu un pistol, și-a sunat rivalul, iar când acesta a venit la poartă, l-a împușcat în gât și în cap.

Crima rămâne crimă și trebuie pedepsită conform legii, însă circumstanțele care au dus la o asemenea tragedie trebuie stabilite punct cu punct. Bărbatul orbit de gelozie, din prima fază a anchetei, s-a transformat, acum, într-un tată disperat care a recurs la un gest extrem fiindcă nu a mai putut suporta ideea că fiica sa este agresată chiar sub privirile propriei mame. Rămâne ca anchetatorii să descâlcească toate ițele încurcate ale acestui caz.

Cert este că  a fost declanșată procedura de decădere a mamei fetiței din drepturile părintești, ceea ce înseamnă că plângerile făcute la poliție de criminal s-au confirmat.