Evenimentul Zilei > Social > Cum va fi salvată Realitatea TV? Cozmin Gușă dezvăluie planul conducerii
Cum va fi salvată Realitatea TV? Cozmin Gușă dezvăluie planul conducerii

Cum va fi salvată Realitatea TV? Cozmin Gușă dezvăluie planul conducerii

Cozmin Gusă, patronul Realitatea TV, a declarat că, împreună cu avocații, face tot ce se poate pentru a salva postul de televiziune de la desființare.

„Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie” – hotărârea de luni a Curții de Apel București de a infirma planul de reorganizare propus pentru Realitatea Media și de a trimite cauza la judecătorul sindic „în vederea intrării în faliment”, a spus, marți, Cozmin Gușă. Potrivit acestuia, intenția actuală este să „salvăm Realitatea Media”, eventuala folosire a postului Realitatea Plus în locul Realitatea TV fiind doar „o opțiune de rezervă”.

„Realitatea Plus e doar opțiunea de rezervă. Noi vrem să salvăm Realitatea Media, pe toți salariații noștri, care sunt peste 400. Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie – decizia completului din 21 ianuarie, pe baza acelorași documente care aprobă planul de reorganizare și cea din 1 aprilie, a aceluiași complet, fără niciun element nou, decizie care ne dă cu ciomagul”, a declarat Gușă pentru Hotnews.

El a reluat afirmațiile făcute și pe propriul post, referitor la greutățile cu care s-a confruntat compania în ultimele săptămâni:

„Am avut toate semnele din partea puterii, dar am reușit să le administrăm pe cele care nu au avut de-a face cu justiția – ne-au blocat de 4-5 ori conturile in ultimele săptămâni, ca să nu putem plăti chirii, salarii, orice. Tot în ultimele săptămâni ni s-a spus că trebuie să evacuăm sediul în 24 de ore, am scăpat și de asta”, a mai adăugat acesta.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: