Evenimentul Zilei > Monden > Courteney Cox nu s-a jenat să arate lumii cum îşi menţine chipul tânăr. Foto în articol
Courteney Cox nu s-a jenat să arate lumii cum îşi menţine chipul tânăr. Foto în articol

Courteney Cox nu s-a jenat să arate lumii cum îşi menţine chipul tânăr. Foto în articol

Courteney Cox, în vârstă de 55 de ani, nu se sfieşte de faptul că se află în public şi, cu disperare, îşi masează faţa cu o rolă din Jad pentru a-și menține aspectul tineresc. Totul se întâmplă pe terasa restaurantului Cipriani din New York. 
Courteney Cox a devenit  una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, după ce a jucat în sitcom-ul „Friends”, produs de NBC în anii 90.
Actriţa, se pare, că este foarte atenţă cu tenul său dacă a recurs la măsuri disperate, masându-şi fața cu o rolă din Jad în mijlocul restaurantului Cipriani din New York.
În imaginile de mai jos o vedem cum îşi masează zona sprâncenelor, în jurul gurii şi gâtul, după cum arată Daily Mail.
Arăt mai tânăr? Courtney Cox a fost înfățișată strângându-și fața cu un sul de trandafir în mijlocul restaurantului Cipriani din New York, duminică
Rola anti-îmbătrânire folosită în ritualurile de frumusețe din întreaga lume este renumită pentru proprietățile sale vindecătoare. Se spune că rola din Jad oferă utilizatorilor un aspect mai „conturat, linii fine iar ridurile sunt puternic netezite”.
Tratament improvizat: Steaua de ecran, în vârstă de 55 de ani, a apărut în profunzime, în timp ce a rostogolit instrumentul prin intermediul gâtului și a gâtului în timpul ieșirii sale casual cu prietenii ei.
Drenajul limfatic este, de asemenea, stimulat atunci când se utilizează piatra, detoxifierea pielii și reducerea umflăturilor de pe față și din jurul ochilor.  Pietrele semiprețioase pot fi utilizate și pentru ameliorarea stresului mușchilor feței, care par să acumuleze tensiune pe măsură ce îmbătrânim. Iar Courteney Cox asta face fără să-i pese că este într-un loc public. Dar mai multe imagini puteţi vedea AICI.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: