Cine a avut ONOAREA să poarte COROANA prinţesei Diana la banchetul de la Buckingham Palace

Cine a avut ONOAREA să poarte COROANA prinţesei Diana la banchetul de la Buckingham Palace

Tiara prinţesei Diana străluceşte acum pe capul lui Kate. Ducesa de Cambridge a purtat bijuteria în timpul unui banchet de Stat la Buckingham Palace. Kate şi Diana sunt adesea comparate între ele, iar ultimul omagiu al ducesei de Cambridge pentru mama lui William, demonstrează că această comparaţia devine evident măgulitoare pentru ea.

În timpul unui banchet de Stat la Buckingham Palace, pe capul lui Kate Middleton strălucea coroana care aparţinuse lui Lady D.

Era vorba de o cină în onoarea regelui Willhelm-Alexander şi a reginei Maxima a Ţărilor de Jos, în timpul căreia Elisabeta a vorbit pentru prima oară public despre Brexit, despre care regele Willhelm s-a arătat întristat.

La banchet, după cum impune protocolul, femeile regale şi-au etalat bijuteriile, diademele şi hainele strălucitoare. Kate, ca totdeauna, colier şi cercei. Un detaliu completa outfitul reginei  Elisabeta a II-a - o broşă de diamante, înfiptă pe partea stângă a umărului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu era prima dată când Kate purta coroana preferată a prinţesei şi a constituit o replică la lookul său. Printre elementele cele mai  notabile, figurează fără discuţie hainele îmbrăcate de George şi Louise, în culorile folosite de Diana atunci când a apărut pentru prima oară cu fiii săi, William şi Harry, în braţe, notează Huffingtonpost.