Fostul selecționer al României din perioada 1992-1993 a reacționat dur la adresa lui Lucian Sânmărtean după meciul cu reprezentativa iberică. Atacantul saudiților de la Al Ittihad a intrat pe teren în minutul 85, înlocuindu-l astfel pe cel mai bun jucător al naționalei noastre din amicalul de la Cluj, Nicușor Stanciu.

„A fost o surpriză felul în care a evoluat România, bine tactic și inteligent. A fost o abordare inteligentă a jocului. Stanciu este jucătorul cel mai în formă și a zburdat pe lângă Koke și Sergi Roberto în prima repriză. Sânmărtean e un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal la ora actuală.

N-au intrat la joc în mod deosebit spaniolii, ci au avut o oarecare protecție pentru continuarea sezonului la echipele de club. Tătărușanu oferă încredere. Linia de fund a confirmat, chiar și Filip, fără o prezență consistentă în atac. Și mijlocul a mers bine.

În atac pot fi încercate și variantele Alibec sau Marica. Și Tamaș este o variantă pentru poziția de fundaș central”, a spus Cornel Dinu la Dolcesport.