Evenimentul Zilei > Sport > Copos, somat să plătească
Copos, somat să plătească

Copos, somat să plătească

Nominalizat de DNA în „Top Ten“-ul evazioniştilor din fotbalul românesc şi „hărţuit“, în opinia sa, de presă, George Copos a mai primit ieri o lovitură, de această dată din partea Clubului Sportiv Rapid.

Ministerul Transporturilor, prin intermediul CS-ului, îi cere patronului echipei de fotbal Rapid să plătească pentru folosirea stadionului „Valentin Stănescu“. De la implicarea sa la Rapid, în urmă cu un deceniu şi jumătate, Copos nu a plătit niciodată utilităţile la arena de lângă Podul Grant. În tot acest timp, Ministerul Transporturilor, în subordinea căruia se află CS Rapid, a întreţinut complexul, a construit peluza din dreptul Sălii de Sport şi a dat în funcţiune nocturna. „Întreţinerea bazei ne costă 15.000 de euro pe lună“, ne-a dezvăluit ieri Marius Ghilezan, consilier al ministrului transporturilor, Ludovic Orban.

„Ştiu că domnul Copos va exploda când va auzi asta. Până acum s-a folosit de fel de fel de tertipuri pentru a scăpa, dar trebuie să înţeleagă faptul că trebuie să plătească“. Ministerul Transporturilor doreşte ca, prin viitoarea anexă a contractului existent deja între părţi, SC FC Rapid SA (societatea lui Copos) să plătească o chirie de 3.000 de euro lunar, să facă o investiţie de 3 milioane de euro în maximum doi ani şi să achite utilităţile şi serviciile aferente activităţii fotbalistice către CS Rapid.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News