Ca în fiecare an, părintele Cărămizaru nu îi uită nici pe copiii care au cea mai mare nevoie de sprijinul nostru. Ieri, 1 iunie, de Ziua Copilului, parohul Bisericii Voievodale Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, preotul coslujitor Vladimir Lapte și reprezentantele comitetului de femei ale bisericii Brâncovenești i-au vizitat pe copilașii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Micuții au fost sărbătoriți de ziua lor, iar preoții au venit încărcați  cu daruri, la secția oncologică-pediatrie.

La această zi de sărbătoare pentru copii, au fost prezenți și copiii de la așezământul social ,,Sfânta Sofia”, coordonat de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și Arhiepiscopia Bucureștilor.

,,A fost impresionant! Copilașii proveniți din familii sărmane au cântat pentru copilașii bolnavi! Prin grija Bisericii toți copiii au primit daruri consistente, dulciuri, jucării și lucrușoare, dar și două torturi delicioase. Ne-am rugat împreună în capela spitalului, coordonată de părintele Capelan Gheorghe Subțirică, pentru sănătatea copiilor internați în spital”, a declarat Emil Nedelea Cărămizaru, parohul bisericii de kilometrul zero al României.

Cu lacrimi în ochi, părintele Cărămizaru a făcut o rugăciune de pomenire și pentru suflețelul micuței Cristina, cea care a plecat acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin…

,,Alături de noi la acest popas de suflet au fost și membrii Asociației ,,Pavel”. Bunul Dumnezeu să binecuvânteze pe toți cei care au înseninat ziua aceasta pentru toți copilașii suferinzi”, a mai spus Cărămizaru.

 

 

Te-ar putea interesa și: