Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil și Ungur s-au impus la BRD Năstase-Țiriac Trophy
Copil și Ungur s-au impus la BRD Năstase-Țiriac Trophy

Copil și Ungur s-au impus la BRD Năstase-Țiriac Trophy

Perechea Marius Copil/ Adrian Ungur a câștigat, ieri, finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro.

 Tenismenii români au trecut în ultimul act al competiției de la Arenele BNR de cuplul Nicholas Monroe/Artem Sitak (SUA/Noua Zeelandă), în super tie-break, cu scorul de 3-6, 7-5, 17-15.

Proaspeți câștigători ai primului trofeu ATP din carieră, Copil și Ungur i-au provocat la o finală în 2016 pe Horia Tecău și partenerul său, Jean- Julien Roger. Tecău retras din cauza unei accidentări, este câștigătorul precedentelor trei ediții ale BRD Țiriac- Năstase Trophy. „Sper că și la anul să jucăm și să câștigăm, dacă se poate. Aș vrea să facem și un meci cu Horia, care s-a uitat azi la noi”, a spus Copil la festivitatea de premiere. Pentru victoria finală, Ungur şi Copil vor primi 24.280 de euro şi 250 puncte ATP.

Garcia-Lopez, câștigător la simplu

Tot ieri, spaniolul Guillermo Garcia- Lopez (locul 45 ATP) a câștigat ediția din acest an a întrecerii din „Parcul cu Platani”, după ce l-a învins, în finala de simplu, pe cehul Jiri Vesely (46 ATP), scor 7-6 (5), 7-6 (11).