Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil mutilat de un câine scăpat de la o stână. L-a fugărit până l-a pus la pământ și l-a mușcat
Copil mutilat de un câine scăpat de la o stână. L-a fugărit până l-a pus la pământ și l-a mușcat

Copil mutilat de un câine scăpat de la o stână. L-a fugărit până l-a pus la pământ și l-a mușcat

Un copil a fost mutilat de un câine agresiv care a scăpat de la o stână. Incidentul a avut loc în Caraș Severin. Victima, un adolescent de 13 ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Ambulanța a adus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș un copil mușcat de un câine scăpat de la stână. Băiatul în vârstă de 13 ani a fost mușcat de picior. Din fericire, leziunea nu a afectat tendonul, situație în care băiatul ar fi putut rămâne invalid. Chiar el a reușit să sune la numprul unic de urgențe, 112 și să solicite ajutor.

Incidentul a avut loc joi seara în apropiere de zona fostului târg de vite din Caransebeș, copilul fiind atacat în timp ce mergea pe biciletă.

Victima se întorcea cu mai mulți prieteni de la scăldat, el fiind singurul care pedala. Câinele, povestește băiatul, a ieșit de la o stână de oi, l-a alergat până l-a pus la pământ și l-a mușcat de picior. Rana este foarte adâncă, băiatul rămâne internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, fiind nevoie e intervenția specialiștilor pentru a-i reface gamba. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Ei l-au identificat pe proprietarul animalului , un bărbat de 73 de ani, care acum va fi cercetat pentru infracțiunea de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.