Un copil a fost luat de apele pârâului Dâmbrovnic, în timp ce acesta se afla la scăldat. În urma unui apel la 112, echipele de salvare ale ISU Argeș au fost solicitate să intervină, mieruri, în localitatea Slobozia. Pompierii au intervenit cu o barca și l-au scos la mal. Prea tarziu. Încercările echipajului medical de a-l readuce la viață pe minor nu au dat rezultat. In urma manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Copilul care a murit la scăldat mai avea inca doi frati mai mici. Mersese cu unchiul său la gârlă. În timp ce bărbatul spala calul, copilul a intrat în apa, sa se scalde și a fost luat de apă.

Marți, un alt copil de patru ani s-a înecat în comuna Căteasca, din județul Argeș. Băiatul era cu fraţii şi verii lui pe un câmp din zona Zăvoi. Micuțul a intrat să se scalde alături de alţi copii, în lacul de unde se adăpau animalele. Nu a mai ieşit. Ceilalţi copii s-au speriat şi au fugit la un unchi care locuia în apropiere. Bărbatul a fugit şi a scos băieţelul din apă. Era prea târziu. Deși a fost resuscitat și transportat la spital, copilul și-a pierdut viața
Tot marți, o altă tragedie a avut loc în comuna Șcheia, satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, acolo unde un băieţel de 9 ani a fost găsit înecat în piscina din curtea casei. Copilul se juca în apă împreună cu fratele său mai mare.