Evenimentul Zilei > Monden > Copiii lui Ion Țiriac își aruncă provocări pe rețelele de socializare. De la ce a plecat totul
Copiii lui Ion Țiriac își aruncă provocări pe rețelele de socializare. De la ce a plecat totul

Copiii lui Ion Țiriac își aruncă provocări pe rețelele de socializare. De la ce a plecat totul

Se mândresc cu corpurile lor și s-au provocat în mediul online pentru a demonstra că sunt în formă fizică.

Doi dintre cei trei copii lui Ion Țiriac își lansează provocări pe rețelele de socializare. Este vorba despre Ioana Natalia, cea care s-a pozat într-un cadru superb, la Miami, și și-a etalat abdomenul plat. Ea a postat poze din timpul unui exercițiu fizic, la planșă, și i-a cerut fratelui mai mare, Ion Ion Țiriac să facă același lucru, dacă va putea. Este vorba despre o poziție dificilă, în care ar trebui să stea timp de 5 minute.

Fratele mai mare a acceptat provocarea și a transmis că se va ocupa de exercițiul fizic respectiv atunci când timpul îi va permite să facă acest lucru. Celălalt copil al lui Ion Țiriac, Karim, nu are cont pe Instagram, așa că a scăpat de marea provocare, conform retetesivedete.ro.

Ion Țiriac are trei copii. Cel mai mare, Ion Ion Țiriac, este rezultatul relației pe care fostul tenismen a avut-o cu manechinul  Mikette von Issenberg. Apoi, omul de afaceri a trăit o poveste de iubire cu jurnalista egipteană Sophie Ayad, mama Ioanei Natalia și a lui Karim. Deși au trăit în locuri diferite, cei doi frați mai mici țin legătura cu Ion Ion Țiriac și vorbesc foarte des.

A fost căsătorit cu Maria Marinescu

Anul trecut, Țiriac junior a revenit în atenția opiniei publice, după ce a divorțat de Ileana Lazariuc. Cei doi au avut o relație întinsă pe parcursul a 17 ani și sunt părinții a doi băieți. Apoi, după despărțire, despre fiul omului de afaceri s-a spus că ar fi implicat sentimental într-o poveste de iubire cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Ion Ion Țiriac a mai fost căsătorit și cu Maria Marinescu. Cei doi și-au unit destinele în 2007, dar au divorțat la doar trei luni după oficializarea mariajului.

„A, da, am și uitat de asta. A fost o glumă”, spunea Maria Marinescu despre acel eveniment.