Evenimentul Zilei > EVZ Play > Contrapunct EVZ TV. OMICRON? Vax! Pandemia la ei şi la noi. Cine să-i mai înţeleagă?
VIDEO

Contrapunct EVZ TV. OMICRON? Vax! Pandemia la ei şi la noi. Cine să-i mai înţeleagă?

După ce ne-au speriat vreo două săptămâni vorbind despre cât de contagioasă este varianta OMICRON a virusului SARS COV2, autorităţile anunţă relaxarea restricțiilor: carantina de noapte pentru cei nevaccinați este eliminată, magazinele și restaurantele vor fi deschise până la ora 22.00, iar de Revelion e liber la petreceri de stradă şi în localuri toată noaptea!

La noi încă se dezbate în Parlament legea privind certificatul verde, în vreme ce în Austria, Colegiul Medicilor propune să fie retras dreptul de liberă practică acelor doctori care refuză să se vaccineze.

Despre aberaţii şi controverse în vreme de pandemie într-un podcast EVZ fără menajamente: Robert Turcescu, Mirel Palada, Bogdan Comaroni şi Alex Todericiu spun lucrurilor pe nume de la 12.00 live, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.