"Mi se pare puțin cu un aer de superioritate, ca și cum ar vorbi dirigintele cu elevii. E normal, trăim într-o lumea globalizată, facem parte din sisteme strategice de apărare, dar ce ar fi dacă spunem că am merge noi în SUA să verificăm situația condamnărilor la moarte, care contravine tuturor convențiilor internaționale sau că mergem să verificăm decizia Parlamentului (adunării statale-n.red) din Colorado, de la 1 ianuarie, de a admite marijuana. (…)
Nu e aroganță, dar arată o anumită superioritate a Unchiului Sam. Uncle Sam, who is the best and the strongest, Big Uncle Sam (Unchiul Sam, care e cel mai bun și mai puternic – nred)", a răspuns Frunda, întrebat de Ziare.com dacă i se pare supărătoare formularea.
Consilierul lui Ponta a mai spus că „nu e România colonie” și refuză să creadă că Nuland vine să „inspecteze” situația drepturilor omului și a statului de drept.
CITIŢI ŞI:

  • Victor Ponta: ”Adrian Năstase este un condamnat politic. Este o victimă a regimului Traian Băsescu”
  • UPDATE. CSM sesizează Inspecția Judiciară pentru declarațiile lui Ponta despre condamnarea lui Năstase
  • Sorina Matei: De fiecare dată când Adrian Năstase a trecut prin momente delicate, Victor Ponta a cedat psihic
  • 2009. Băsescu:"V-aţi făcut voi de la PSD dosare şi ţipaţi toată ziua că e vinovat Morar şi Băsescu". Victor Ponta tace în sală
  • Traian Băsescu îi cere "imperativ" lui Victor Ponta SĂ NU MAI ATACE justiția