Evenimentul Zilei > Actualitate > Consiliere și orientare profesională pentru studenți la ASE
Consiliere și orientare profesională pentru studenți la ASE

Consiliere și orientare profesională pentru studenți la ASE

Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București a găzduit pe 31 octombrie prima Conferinţă de Management al Carierei, organizată de partenerul ASE în cadrul proiectului „Studenţii de azi profesioniştii de mâine”, Contract nr. POSDRU/160/2.1/S/137280, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investește în oameni”.

Proiectul se axează pe participarea studenţilor la un program integrat de consiliere și orienta­re profesională şi a fost lansat de către Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu S.C. Gi Group Staffing Company S.R.L, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Oradea, Universitatea din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași şi Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Evenimentul a reprezentat prima etapă a activităţii de consiliere profesională destinată studenţilor universităţii, ce au devenit astfel membri ai grupului ţintă specific proiectului. La Conferinţa de Management al Carierei au participat studenţi de la ciclurile de licenţă şi masterat din cadrul mai multor facultăţi ale Academiei de Studii Economice din Bucureşti, exceptând studenţii înscrişi în ani terminali.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.