Evenimentul Zilei > Politica > Consens de principii la „Prime Time”: „Să fie bine, să nu fie rău”
Consens de principii la „Prime Time”: „Să fie bine, să nu fie rău”

Consens de principii la „Prime Time”: „Să fie bine, să nu fie rău”

Ioana Constantin, Andrei Niculae și Dumitru Goldbach au fost de acord cu faptul că „avem nevoie de liniște politică”, în principiu, dar în realitate, războiul e în toi.

Invitații lui Laurențiu Botin la emisiunea „Prime Time”, pe evz.ro, au vorbit luni despre necesitatea de liniște politică. Proaspăt demisionată din Ministerul Muncii, fostul secretar de stat Ioana Constantin, Andrei Niculae și Dumitru Goldbach au vorbit despre pace, până au dat în război.

Ioana Constantin de la PMP a declarat ironic că „e o chestie naturală ca PSD să se alieze cu PRO România. O parte din România vrea să se întoarcă acasă, alții nu vor să se întoarcă acasă. Eu una mă bucur când oamenii se întorc acasă și sunt primiți cu pâine și sare.

Dumitru Goldbach, ProRomânia, a ținut să-i puncteze Ioanei Constantin că ceilalți invitați sunt civilizați: „Uitați cum vă lăsăm să vorbiți fără să vă întrerupem! Să faceți la fel când vorbim noi. Pentru că eu vă spun lucruri pentru că am fost în sistem, iar dumneavoastră vorbiți peste mine, că știți mai bine.”

Goldbach a pomenit și de faptul că în anul 2016, pe vremea când candida cu Partidul România Unită la Primăria Alexandria, din Teleorman, nu a fost trecut pe buletinele de vot. ”Pe unele m-au trecut, pe unele nu”.

Andrei Niculae, PSD, a declarat că „OUG ce dă liber la turismul electoral este noaptea minții într-o noapte a acestui Guvern.”

 

Puteți urmări emisiunea „Prime Time”, acum și aici, pe evz.ro