Evenimentul Zilei > Actualitate > CONFLICT între conducere și suporterii uneia dintre cele mai iubite echipe: „Este o INTOXICARE de doi lei”
CONFLICT între conducere și suporterii uneia dintre cele mai iubite echipe: „Este o INTOXICARE de doi lei”

CONFLICT între conducere și suporterii uneia dintre cele mai iubite echipe: „Este o INTOXICARE de doi lei”

Marcel Popescu, președintele formației CS „U” Craiova, le-a răspuns fanilor care cer ca finala Cupei României să nu se dispute pe arena „Ion Oblemenco”.

Suporterii din facțiunea „Sezione” a Universității Craiova, au solicitat Federației Române de Fotbal să nu aleagă arena „Ion Oblemenco” pentru disputarea finalei Cupei României. Fanii consideră că această decizie n-ar fi corectă față de Hermannstadt sau Gaz Metan Mediaș, formații care ar putea ajunge în ultimul act. Marcel Popescu, președintele celor de la CS „U” Craiova le-a replicat suporterilor.

„Hai să fim serioşi. Cine semnează acel comunicat? Suporterii? Este o intoxicare de doi lei! Acel comunicat a fost dat ca să fie şi el dat. Din ce am înțeles, cei de la Federație vor decide luni, într-un Comitet Executiv, stadionul pe care o să se joace finala. Ce dacă se va disputa finala la Craiova? Cum se simt formaţiile din province care vin şi joacă finala la Bucureşti cu o echipă din Bucureşti? Că se va decide să se joace la Ploieşti, Bucureşti sau Craiova, noi trebuie să acceptăm decizia organizatorilor. Nu văd rostul să ne luăm aşa după comunicatele semnate de suporteri. Craiova este foarte aproape de câştigarea unui trofeu după foarte mulţi ani, iar lucrul ăsta trebuie să ne facă pe toţi să ne mobilizăm. Sunt convins că în Bănie o să fie mare sărbătoare dacă vom câștiga noi Cupa României", a spus Popescu la Pro X.