CONCURS EURO 2012: Franţa - Anglia. Cine va câştiga lupta de la Doneţk?

CONCURS EURO 2012: Franţa - Anglia. Cine va câştiga lupta de la Doneţk?

Franţa şi Anglia se întâlnesc, de la ora 19.00, în direct la Dolce Sport, în primul meci al Grupei D la Euro 2012. Partide se joacă la Doneţk.

Anglia nu are niciun triumf continental, iar la Euro 2012 misiunea britanicilor se anunţă a fi una extrem de dificilă. Pornesc la drum cu un antrenor nou, Roy Hodgson, care l-a înlocuit pe Fabio Capello cu puţin timp înaintea turneului final, dar şi cu multe absenţe, printre care Frank Lampard şi Wayne Rooney - suspendat pentru primele două partide.

De cealaltă parte, francezii sunt pe val. Au obţinut o sumedenie de victorii importante sub comanda lui Laurent Blanc, chiar şi un succes pe Wembley, într-un amical împotriva Angliei, şi au tot lotul valid pentru duelul cu insularii.

Franţa şi Anglia sunt marile favorite ale Grupei D, însă o înfrângere în primul meci ar pune mare presiune pe echipa care pierde.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ghiceşte scorul meciului de deschidere la Euro 2012 dintre reprezentantele Franţei şi Angliei şi poţi câştiga unul dintre cele trei premii săptămânale oferite de Evenimentul zilei şi pub-ul Champions, din Marriott. Acesta constă într-un voucher de 200 RON pentru consumaţie. Cel care ghiceşte scorul câştigă premiul, iar dacă sunteţi mai mulţi vom trage la sorţi unul dintre voi. SUCCES!
  • CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! CÂŞTIGĂTORUL VA FI ANUNŢAT MÂINE ÎN JURUL PRÂNZULUI. PUTEŢI PARTICIPA LA CONCURSUL CU PRIVIRE LA MECIUL OLANDA - IRLANDA!
  • Puteţi accesa aici Regulamentul Concursului EURO 2012!