Evenimentul Zilei > Actualitate > Concediere dubioasă de la Antena Stars. Celebra prezentatoare i-a dat imediat în judecată
Concediere dubioasă de la Antena Stars. Celebra prezentatoare i-a dat imediat în judecată

Concediere dubioasă de la Antena Stars. Celebra prezentatoare i-a dat imediat în judecată

Rocsana Marcu, cunoscuta prezentatoare de la Antenă, a povestit în instanță cum a fost concediată.

Pe 24 august 2017, Rocsana Marcu posta un mesaj pe contul personal de socializare, prin intermediul căruia anunța încetarea colaborării cu Antena TV Group SA. Despărțirea nu a fost deloc una amiabilă, notează Cancan.

Blonda s-a simţit nedreptăţită şi a acţionat trustul în judecată, cerând daune, pe motiv că a fost înlocuită în echipa „Agenţia VIP” cu zece zile înainte de debutul noului sezon. A solicitat nu mai puțin de 10.000 de euro pentru că a fost îndepărtată.

„A menționat reclamanta că reprezentanții pârâtei i-au comunicat că, începând cu data de 04.09.2017, nu mai poate participa la emisiunea pe care o prezenta, fără, însă, a manifesta intenția de a rezilia contractul.

În cadrul contractului s-a specificat faptul că acesta poate fi reziliat pentru anumite motive, stabilite punctual, dar până în prezent nu a identificat reclamanta motivul pentru care pârâta i-a solicitat să nu mai prezinte emisiunea menționată în cadrul obiectului contractului, astfel cum a fost modificat prin actul adițional.

În perioada septembrie-octombrie, nu a putut beneficia de salariul lunar cuvenit, fiind prejudiciată grav, din punct de vedere financiar. De asemenea, prin obligarea acesteia de a nu se mai prezenta la emisiune, i-a fost cauzat un considerabil prejudiciu de imagine.

Nici până în prezent reclamantei nu i-a fost adus la cunoștință motivul încetării contractului, având în vedere că nu i s-a transmis nicio notificare, reclamanta executând obligațiile ce-i reveneau, fără abateri”, este un pasaj important din dosar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: