Compania Ryanair anunță noi curse în România. Programul celor patru rute spre orașe europene

Compania Ryanair anunță noi curse în România. Programul celor patru rute spre orașe europene Sursa foto: photo360 | Dreamstime.com

Compania aeriană Ryanair a anunțat patru curse noi din România. Aeronavele vor decola spre orașe europene, iar parteneriatul este unul nou, nemaifiind curse ale companiei irlandeze de pe acest aeroport. De unde decolează și care este programul zborurilor către cele patru destinații noi.

Reprezentanții companiei Ryanair au anunțat introducerea a patru curse noi în România. Aeronavele vor decola de pe Aeroportul Internațional Iași spre patru orașe mari europene. Compania irlandeză de tip low-cost a legat Iașiul de alte patru orașe importante din Europe prin zbor direct.

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, a anunțat că vor fi patru noi curse de la Iași. Aeronavele vor decola spre Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) şi Dublin.

Noul parteneriat dintre Aeroportul Internațional Iași și compania Ryanair aduce 30 de curse noi săptămânale. Astfel, în zilele de marți, joi și duminică, aeronavele companiei irlandeze vor decola de la Iași spre Dublin.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cursele către Milano sunt programate în fiecare zi de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică.

Românii care vor să călătorească la Bruxelles, vor avea cursă direct din Iași în fiecare zi de marți, miercuri și duminică.

Cursele Ryanair spre Paris, vor decola de pe Aeroportul Internațional Iași în fiecare zi de marți, joi, vineri și duminică.

Aeroportul Internațional Iași, în plină modernizare

Aeroportul din Iași este în plin proces de modernizare. În prezent, se efectuează lucrări pentru construcția unui nou terminal și realizarea a încă trei porți de îmbarcare. Potrivit reprezentanților aeroportului, parcarea va fi și ea mărită. Proiectul de modernizare are o valoare de 80 de milioane de euro, iar lucrările se vor încheia la finalul acestui an.

Aeroportul Internațional Iași va fi al doilea ca mărime din România, după Otopeni. Pe 24 ianuarie, premierul Nicolae Ciucă a vizitat aeroportul, vorbind despre investiția de modernizare demarată.

„O infrastructură modernă, adaptată cerinţelor economice şi sociale, este determinantă pentru dezvoltarea oricărei regiuni. Am vizitat lucrările de extindere şi modernizare ale Aeroportului Internaţional Iaşi, proiect susţinut de echipa guvernamentală, şi mă bucur să constat că progresele se văd de la o lună la alta. Construcţia noului terminal, T4, creşterea numărului locurilor de parcare la aproape 500 şi realizarea a încă trei porţi de îmbarcare vor creşte numărul de pasageri la 3,3 milioane, ceea ce înseamnă dublarea activităţii aeroportului şi facilităţi suplimentare de cargo”, a precizat, atunci, premierul Ciucă.