Codul secret de pe telefoane. Ce se întâmplă dacă tastezi 9900

Codul secret de pe telefoane. Ce se întâmplă dacă tastezi 9900 Utilizarea excesivă a telefonului în rândul adolescenților. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Telefoanele mobile au devenit în zilele noastre indispensabile. Suntem dependenți de ele, iar mulți dintre noi le folosim nu doar pentru a vorbi și pentru a sta pe rețelele de socializare, ci și pentru fotografii profesionale, calendar sau agendă. Deși sunt atât de populare, puțini oameni știu că există coduri secrete pe toate telefoanele.

Telefoanele moderne au devenit indispensabile în viețile noastre. Deși sunt extrem de populare și folosite, puțini sunt cei care știu că există anumite coduri secrete, care ne ajută să deblocăm funcții secrete de pe mobil. Android sau iPhone, trebuie doar să tastați codul în aplicația de pe telefon.

Codurile secrete îmbunătățesc performanța dispozitivului și te ajută să descoperi noi funcții despre care nu știai că telefonul tău le are. Unul dintre aceste coduri este *#9900#, care vă ajută să accesați o parte a telefonului, la care de obicei nu aveți permisiune. El vă permite să accesați descărcarea sistemului, oferindu-vă oferă acces la toate fișierele stocate de-a lungul timpului pe dispozitiv.

După ce ați introdus codul *#9900#, trebuie să apăsați pe „Delete dumpstate/logcat” din lista afișată. Această funcție este destinată celor care folosesc tehnologia Android. Codul nu funcționează și pentru dispozitivele IOS.

Ne puteți urmări și pe Google News

Codurile secrete de pe telefon și funcțiile lor

Un alt cod despre care puțini știu este #31#. Atunci când este folosit, el ascunde numărul de telefon în timpul apelurilor. Codul trebuie introdus înaintea numărului de telefon pe care doriți să îl apelați.

Persoanele care vor să dezactiveze redirecționarea apelurilor pe mobil o pot face extrem de ușor, cu ajutorul codului ##002. Introduceți acest cod pe tastatura numerică a telefonului și dați apel. Redirecționarea apelurilor este o opțiune de gestionare a telefonului care redirecționează apelurile telefonice către un alt număr.

Codul *#61# este folosit pentru a anula redirecționarea apelurilor pierdute. Cu alte cuvinte, dezactivați redirecționarea apelurilor atunci când vă sună un număr și nu răspundeți.

Atunci când vrei să obții anumite informații pe ecranul tactil Android, poți forma codul *#2663#. Cu un singur apel, ai toate informațiile.

Dacă vrei să verifici informații legate de bateria telefonului sau starea conexiunii la wifi, poți folosi codul *#*#4636.

*#06# este folosit pentru a afișa IMEI-ul dispozitivului. IMEI este un număr care identifică în mod unic fiecare telefon.

Cu ajutorul codurilor secrete pentru telefoane se poate face și o resetare hard. Stabiliți configurațiile din fabrică ale telefonului apelând *#*#7780#*#*.

Persoanele care vor să șteargă repede toate mesajele, o pot face cu ajutorul unui apel la #*5376#.