Evenimentul Zilei > Politica > „E coabitare totală între Dragnea și Iohannis” Cine face aceste declarații, în miez de noapte
„E coabitare totală între Dragnea și Iohannis” Cine face aceste declarații, în miez de noapte

„E coabitare totală între Dragnea și Iohannis” Cine face aceste declarații, în miez de noapte

Președintele PSD, Liviu Dragnea și Klaus Iohannis coabitează fără probleme, iar între Cotroceni și palatul Victoria este pace totală. Sunt cuvintele fostului premier, Victor Ponta, care a fost invitat, luni seară la TVR.

"ONU e o chestiune în care e bine că merge preşedintele. Faptul că la Consiliul European nu merge premierul, e un mare dezavantaj pentru România. De ce nu face Dragnea o chestie ca la Consiliul European să meargă premierul? E coabitare totală între Dragnea şi Iohannis. Amândoi îşi văd de guvernare, de preşedinţie", a spus Ponta la TVR.

Victor Ponta a fost audiat, luni, la DNA, iar la ieșirea din instituția a precizat că nu are voie să spună ce a discutat cu procurorii.

Victor Ponta, PRIMELE DECLARAȚII, după ore bune în fața procurorilor. Surse: Dosarul îl vizează pe Dragnea!

Ponta a declarat că el nu confundă bătălia politică cu bătălia din justiție, lăsând să se înțeleagă că nu a vorbit despre Liviu Dragnea.

Victor Ponta a fost audiat luni dimineața, de procurorii DNA. Potrivit unor surse, fostul premier a fost întrebat de trecerea lacului Belina din proprietatea publică a statului în cea a Consiliului Județean Teleorman