Evenimentul Zilei > Actualitate > Clubul Sportv al Armatei a decis ce va face în scandalul cu FC Steaua
Clubul Sportv al Armatei a decis ce va face în scandalul cu FC Steaua

Clubul Sportv al Armatei a decis ce va face în scandalul cu FC Steaua

Reprezentanții CSA Steaua au anunțat că mâine, de la ora 15.00, îi așteaptă la negocierii pe oficialii echipei din Ghencea pentru a lămuri problema mărcii.

Într-un comunicat înaintat către „Gazeta Sporturilor”, oficialii Clubului Sportiv al Armatei au anunțat că îi așteaptă, mâine, pe cei de la FC Steaua, să lămurească neînțelegerile legate de marcă.

„Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc. Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15:00, conducerea Clubului militar invită Consiliul de Conducere al echipei de fotbal la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate. Clubul Sportiv al Armatei Steaua a militat întotdeauna, şi o va face în continuare, pentru promovarea performanţelor fenomenului sportiv românesc”, se arată în comunicatul respectiv.