Evenimentul Zilei > Politica > Clotilde Armand: „Valer Dorneanu AJUTĂ PSD să FURE! CCR NU este programul de guvernare PSD-ALDE!”
Clotilde Armand: „Valer Dorneanu AJUTĂ PSD să FURE! CCR NU este programul de guvernare PSD-ALDE!”

Clotilde Armand: „Valer Dorneanu AJUTĂ PSD să FURE! CCR NU este programul de guvernare PSD-ALDE!”

Lidera USL Clotilde Armand susţine, pe Facebook, că preşedintele CCR – ex-pesedistul Valer Dorneanu – are rolul de a eticheta drept „neconstituţională” orice încercare de a împiedica PSD să fure.

''Prietenul tău din Parlament'', președintele CCR despre dosarul Dragnea-Bombonica: ''Păi ce, asta-i corupție?'' , ''Ăsta-i abuz în serviciu?'' Cu alte cuvinte, de când domnul Valer Dorneanu a devenit președintele CCR, orice încercare de a împiedica Partidul Roșu să fure este neconstituțională. Dacă CCR are cu adevărat rolul de garant al supremației Constituției, atunci Valer Dorneanu trebuie să plece urgent de la conducere. Constituția României nu este Programul de Guvernare PSD-ALDE”, scrie Clotilde Armand.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.